שוב אדום: קובי דנינו חתם בהפועל רובי שפירא

קובי דנינו במעמד החתימה(הפועל רובי שפירא) קובי דנינו במעמד החתימה(הפועל רובי שפירא)
המאמן שלקח אליפות כשחקן עם הפועל חיפה ידריך את קבוצת האוהדים בעונה הבאה: "גאה לחזור למועדון בו גדלתי וממנו צמחתי"

 הפועל רובי שפירא הודיעה הערב(יום ד') באופן רשמי על החתמתו של מאמנה החדש של הקבוצה, קובי דנינו. דנינו בן ה41 מוכר וזכור לאוהדי הקבוצה בעקבות עברו בו גדל במחלקת הנוער של הפועל חיפה ואף שיחק 3 שנים בקבוצה הבוגרת, תקופה בה זכה להיות גם חלק מהאליפות ההיסטורית של המועדון. 

מאמנה החדש של רובי שפירא כבר הספיק לאמן מספר קבוצות מליגה א' צפון בינהן הפועל מגדל העמק, מכבי צור שלום והפועל איכסל.

לאחר החתימה אמר קובי דנינו: ״אני גאה ושמח לחתום ולאמן במועדון בו גדלתי וממנו צמחתי. מאמין בעבודה קשה ובמשמעת גבוהה, וכבר מחכה לפגוש את כולכם במשחק הראשון לעונה״.

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
חבל
(אוהד : 20:32 20-06-2018)
מאמן חלש
2
מבין כדורגל גדל בבית טוב אחלה בנאדם בהצלחה !!!
3
החתמה חלשה.
(ששי: 06:32 21-06-2018)
חבל מאוד לא מספיק טוב
4
עונה פיננסית
(גלזר אבי: 08:10 21-06-2018)
לרובי נגמר הכסף . האוהדים לא מוכנים לשלם עבור מניה 1200 שח . בנוסף לכך מספר האוהדים שחידשו את זכותם למניה הולך וקטן . התוצאה עונה פיננסית , בלי חלומות עליה . יסיימו במקומות 5 עד 7 .
5
בית שאן
(אוהד בית שאן: 08:19 21-06-2018)
מאמן אלוף מתגעגע
6
חלש
(אבי: 11:04 21-06-2018)
הכי חלש בליגה
7
לא מבין את זה
(שמעון כהן: 23:23 21-06-2018)
לא מבין את זה קבוצה חייבת עוד משכורות מעונה שעברה לשחקנים במקום לשלם את הכסף מחתימה מאמן ... עזבו אותכם משטיות תחזור להפועל הגדולה מה זה נותן לכם

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?