עם הרבה מזל: כפר סבא הבטיחה את ההישארות בלאומית

כפר סבא נשארה בליגה (עודד חסין) כפר סבא נשארה בליגה (עודד חסין)
למרות יכולת טובה יותר של עירוני טבריה, גול של עוז פרץ בדקה ה-90 סגר את הסיפור (1:1). גבאי כבש ראשון (40). חניכיו של סויסה היו רחוקים שער אחד מעלייה היסטורית

עונת 2017/18 בליגות המקצועניות בישראל הגיעה לסיומה עם משחק ההישרדות/עלייה בין עירוני טבריה להפועל כפר סבא באצטדיון העירוני בטבריה. הירוקים הגיעו עם יתרון 2:4 מהמשחק הראשון במגרש הביתי. לפני פתיחת המשחק הירוקים יכלו להרשות לעצמם להפסיד בהפרש של שער ועדיין להבטיח עונה נוספת בלאומית. המארחת, לעומת זאת, הייתה צריכה לנצח בהפרש של שני שערים כדי לעלות.

בטבריה התעקשו לקיים את המשחק באצטדיון העירוני, למרות שהוא יכול להכיל 1,500 אוהדים בלבד. כ-1,000 אוהדים מקומיים הצליחו לרכוש כרטיסים, כשנוספים דחפו את הקבוצה מחוץ לגדרות. כ-500 הגיעו מכפ"ס.

המשחק יצא לדרך ולאורך 90 דקות יחסי הכוחות היו ברורים. טבריה הייתה טובה יותר, מסוכנת וקרובה לעשות את הבלתי יאומן. ההזדמנות הראשונה הייתה שייכת לכפר סבא. בדקה השביעית עידן דוד היה פנוי בתוך הרחבה, אך מעשרה מטרים שלח כדור גבוה מעל השער.

שלוש דקות מאוחר יותר טבריה קופחה. כדור ארוך נשלח לעבר אביאל גבאי, חליל פריג נתפס בתוך הרחבה, השופט לא שרק. בדקה ה-15 נרשמה עוד הזמדנות לטבריה, אביאל גבאי הרים כדור מסובב לרחבה, אהוד מערבי התרומם נהדר, אך נגח מעל השער.

בדקה ה-19 שלומי ברז’יק הוציא כדור רוחב ליד דגל הקרן, אורי צעדון מרחק של שישה מטרים בעט בנגיעה, דן עזריה זרק את גופו ומנע שער ודאי. אחרי שתי דקות פר סבא יצאה להתקפה מתפרצת, הפעם היה זה עידן מול עידן, דוד חלוצה של כפר סבא חדר לרחבה וחתך ימינה, ויצמן הבלם עם גלישה טובה בלם את הניסיון.

בדקה ה-28 אושרי טוויל על קו ה-16 בעט לפינה הרחוקה, הכדור שלו חמק ליד הקורה. חמש דקות לסיום המחצית הראשונה הכדור הראשון סוף סוף נכנס. אביאל גבאי עם סיבוב נהדר בתוך הרחבה שלח את הכדור פנימה, 0:1.

גבאי לאחר השער (עודד חסין)
המחצית השנייה הייתה מעט שונה. טבריה לא הצליחה לשחזר את היכולת מהחצי הראשון, הרבה בגלל הרוחות שהיוו גורם משמעותי. בדקה ה-60 אורי צעדון השתלט על כדור שהורחק לא טוב על ידי הגנת כפר סבא ומחוץ לרחבה שלח בעיטה מסובבת לפינה הרחוקה, אך הוא חלף מעל המשקוף.

בדקה ה-67 עומר פדידה עם הניסיון הראשון של כפר סבא במחצית השנייה שלח כדור ששינה כיוון בדרך, תדמור עם זינוק נהדר הדף לקרן. שתי דקות לאחר מכן, התקפה ענקית של עירוני טבריה. אורי צעדון מאגף שמאל לא ספר את השומר שלו והכניס כדור עומק גדול לאביאל גבאי שמהאוויר בעט, אך חייקין עם הצלה גדולה הדף והציל את כפר סבא.

עמוק בתוך תוספת הזמן כפר סבא יצאה להתקפה משלה, החלק ההגנתי של טבריה היה פרוץ. כדור רוחב מאגף שמאל נהדף על ידי תדמור היישר לרגליו של עוז פרץ המחליף, 1:1 בסיום.

שחקני כפר סבא חוגגים הישארות (עודד חסין)
טבריה סיימה עונה נהדרת מבחינתה. מהמקום החמישי הצליחה לעבור מסע אדיר שכלל הדחות של אום אל פאחם והרצליה מהמחוז הצפוני, ניצחון על יפו בגמר המחוזות, אך לצערה זה נגמר בצמד המפגשים מול כפר סבא שמצידה תצטרך לעשות חושבים לקראת העונה הבאה.

עידן ויצמן בסיום (עודד חסין)


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
טבריינים בנשמה
(נתנאל אדרי : 21:58 29-05-2018)
חבל מאוד חוסר מזל נקווה שנעלה פעם הבאה .
2
טבריינים בנשמה
(נתנאל אדרי : 22:00 29-05-2018)
אתר דאבל פאס הכי טוב בעולם!!!
3
חבל!!!
(אוהד כםר סבא לשעבר: 00:53 30-05-2018)
כפר סבא היתה צריכה לרדת! קבוצה עלובה חסרת נשמה שההתנהלות שלה מסריחה..
4
עידן ויצמן גיבור
(מיקוש מושב דבורה: 00:54 30-05-2018)
בהרכב הזה טבריה אוכלת את הליגה בעונה הבאה
5
טבריה עלתה תאורטית, השחיתות השאירה אותה בליגה א.
6
למספר 4
(רפי מבית שאן: 13:37 30-05-2018)
עם איזה הרכב טבריה תואכל את הליגה ההרכב הזה לא מצא משכורת בליגה א אני מתפלא מאין יהיה לכם תקציב ללאומית אם חס וחלילה הייתם מנצחים ההרכב הזה חשב לעלות ליגה לא למען העליה אלא למען מענק העליה שאולי יזכו לקבל את שכרם מהמענק אז למה ההנהלה ברחה אחרי ההפסד
7
ל-3
(רחובותי: 20:13 30-05-2018)
אוהד זבל. עכשיו אתה בטח אוהד של קבוצה מעזה.
8
לא הגיע
(קורל: 20:40 30-05-2018)
לא הגיע לטבריה לעלות - הקבוצה סיימה את הליגה במקום החמישי ובכלל לא נלחמה על עלייה. ראו מה קרה בפעם הקודמת כשטבריה עלתה בזכות אוזו קבוצה דפוקה בליגה הלאומית.

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?