המאבטחים ביקשו שיעלה ליציע. בנודיס (רואי יצחק)
מאת: רואי יצחק | 15.04.18 | 20:53
אירוע חמור בליגה א'. מאמנה של הפועל הרצליה חילק הוראות לשחקנים מהאזור הטכני של המגרש על אף שהוא מורחק הנהלת היריבה שלחה מאבטחים שיוציאו אותו אל יציע האוהדים
בהפועל הרצליה ירצו לשכוח מיום שישי האחרון שהיה השיא לתקופה הפחות טובה שעוברת הקבוצה העונה. האדומים, שסך הכל עשו עונה טובה מבחינתם, רשמו משחק שלישי ללא ניצחון ונוסף על כך התרחקו מאום אל פאחם שניצחה.
דבר נוסף שגרם לכך שההפסד הפך לכואב יותר הוא היריבות שנוצרה במהלך העונה ובעיקר במהלך המשחק עצמו עם מ.ס. טירה. אנשי המועדון התעקשו לציין עוד לפני המפגש כי הם זוכרים את מה שקרה במשחק הקודם בין הקבוצות וכי למרות שהקבוצה כבר הבטיחה את ההישארות שלה בליגה א' הם ינסו לעשות הכל על מנת לנצח את הפועל הרצליה, ואכן כך קרה.
טירה הפתיעה את הרצליה והייתה טובה יותר בכל שלבי המשחק ולאחר שהגיעה למספר מצבים קורצים הצליחה להבקיע בדקה ה-75 שער של אלירן שמש.
מעבר למשחק, קרתה גם תקרית בין הצדדים שהגדילה את הסכסוך בין הקבוצות ועלולה עוד לפגוע בהפועל הרצליה. המאמן ארז בנודיס שקיבל הרחקה לאחר המשחק בחודש הקודם מול כפר קנא, עד לסיום העונה הסדירה, הפר לטענת אנשי טירה את עונש ההרחקה שלו.
בנודיס ישב במהלך כל המחצית הראשונה "באזור הטכני" של המגרש בחולון ואף צעק לשחקנים שלו שמדי פעם ניסו להתקרב לשמוע כיצד המאמן המורחק שלהם מנסה לתת להם הוראות, אגב לטענת המאמן הוא לא ידע שהאזור בו ישב בקרבת המגרש נקרא האזור הטכני, דבר שיכול להיות מובן לאור כך שמבמגרש יש רק יציע אוהדים ואזור טכני - אזור כבוד.
אנשי טירה קלטו את העניין לקראת סיום המחצית הראשונה. תחילה, ביקשו מהמאמן שיעזוב את האזור וכי הוא מפר את חוקי ההתאחדות, אך המאמן שהשיב להם בשלילה טען שזה חוקי שהוא יושב שם ולא זז ממקומו. הסיפור החריף כאשר אנשי טירה החלו לצלם את המאמן ובנוסף שלחו אליו גם מאבטחים ושוטר שניסו להרגיע את העיניינים ולבקש מבנודיס לעבור אל יציע האוהדים הרגיל. לבסוף עם שריקת הסיום למחצית הראשונה עזב בנודיס את אותו אזור טכני ועלה ליציע האוהדים, אנשי טירה טענו בהתחלה כי יגישו תלונה למשקיף בעקבות המקרה.
אחד מחברי ההנהלה היה נסער לאחר המקרה ואמר: "היינו חברים של הפועל הרצליה עד למשחק הקודם בין הקבוצות, עצוב שהם החליטו לחרב את היחסים ואפילו להפר חוקי הרחקה של ההתאחדות, לא ראוי מה שבנודיס עשה, על דבר שכזה הוא חייב להיות מורחק לתקופה ארוכה".
תגובות
+ הוסף תגובה