"ההתנהגות של טיאר מעמידה את המועדון באור שלילי"

גרם לזעם רב בהתנהלות שלו. טיאר גרם לזעם רב בהתנהלות שלו. טיאר
גם יומיים לאחר התבוסה באיכסל, בבאקה אל גרבייה זועמים על ההתנהלות של המאמן שלהם. עשהאל בן שבת כלל לא הגיע למשחק

אחת התבוסות המשפילות של סוף השבוע האחרון היה ההפסד של הפועל באקה אל גרבייה מול הפועל איכסל בתוצאה 5:1.

למרות ההפסד הרוחות בבאקה סוערות כאשר נושא היום הוא בעיקר התנהלותו של המאמן צחי טיאר שבחר לא להיכנס במחצית המשחק לחדר ההלבשה ואף ישב על ספסל הקבוצה וכלל לא העביר הוראות במחצית השנייה. מי שעשה זאת היה עוזרו שניר דורי שרק לפני מספר חודשים בחר לשבת על ספסל הקבוצה ולא לשמש כשוער פעיל.

שחקני הקבוצה זעמו על ההתנהלות המקצועית ואחד מהם אמר הבוקר (ראשון): "זה משפיל שאין מאמן על הקווים. השארנו את הקבוצה ליגה וזאת הישארות למרות המאמן ולא בזכות המאמן. יכול להיות שעם מאמן אחר, היינו בפלייאוף העליון. ההכנה למשחק הייתה לקויה מכל הבחינות וזה מה שגרם להתפרקות במחצית הראשונה".

גם בעיריית באקה אל גרבייה לא אהבו את ההתנהלות של הקבוצה בסוף השבוע האחרון. גורם בעירייה אמר הבוקר: "צחי טיאר צריך לברר בבוקר שיש אגודה כמו באקה שלמעשה שמשקמת לו את התדמית כמאמן לאחר שהוא נכשל בשנים האחרונות וגם העונה הושפל עם נשר שיורדת לליגה א'. באקה אל גרבייה עשתה טוב לצחי טיאר בעצם העובדה שהיא בכלל הסכימה לקלוט אותו כמאמן וההתנהגות כפוית טובה מעמידה אותנו באור שלילי".

עוד אמר אותו גורם: "כולם חושבים שנעשה משהו חריג מצד באקה אל גרבייה שהוביל את המאמן לנקוט בצעד כל כך חריג ולהחריב את הקבוצה במחצית השנייה אבל הצעד החריג הוא של המאמן עצמו בעצם העובדה שהגענו לא מוכנים למשחק כל כך חשוב. אם היינו יכולים לקנוס גם את המאמן היינו עושים את זה, אבל נחכה לסוף העונה בכדי לא לפרק את המסגרת מספר מחזורים לסיום העונה. להפסיד 1:5 לאיכסל זו לא בושה אבל מה שעשה המאמן גרם לנו להיראות כמו הבדיחה של הליגה וכמו קבוצה זניחה ומצחיקה בליגה ג' וידוע שאנחנו קבוצה שמשקיעה הרבה מאוד כסף גם בשחקני רכש. אם לא נהיה בפלייאוף העליון, זה כישלון".

מי שלא נכח כלל במשחק האחרון היה הבלם עשהאל בן שבת שכבר כמה ימים אינו מגיע לאימוני הקבוצה ולא מן הנמנע כי סיים את דרכו בקבוצה.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
צחי תייר
(סמי: 11:38 25-03-2018)
יכול להיות שהוא חש משהו מסריח ולא ספורטיבי מתנהל מאחורי גבו והוא לא הסכים לכך. אוי להגינות אוי לחוסר הספורטיביות. מה שקרה גורם לתחושות גועל מכל הכדורגל.
2
פגע בעצמו מי יקח אחד כזה .
(שישקו: 11:44 25-03-2018)
בגלל ה 4-1 במחצית בורחים? מאמן מצחיק ולא שקול .צריך להרגיע לא להתסיס בזמן מצוקה.
3
הכתום עולה
(הכתום עולה : 12:51 25-03-2018)
מאמן שחושב שהמציא את הכדורגל בכל קבוצה לא סיים יפה
4
סוף ידוע מראש
(יפואי: 13:16 25-03-2018)
צחי התייר לא יכול להיות מאמן. ממה שיצא לנו לראות אינו מקצועי, יחסי אנוש זוועתיים, ובורח כשקצת קשה. משאיר אחריו אדמה חרוכה . ממליץ לכל קבוצה לא לגעת בצחי תייר. הוא לא מאמן
5
טייר
(דוד: 14:40 25-03-2018)
אפוא שטייר דורך לא גודל דשא
6
א אפחם
(סאמר: 17:18 25-03-2018)
חלק רצה למכור את המשחק חלק לא בושה וחרבה כרה של כדורגל
7
אולי ביקשו ממנו למכור ?!?
(איכסל בושה: 17:49 25-03-2018)
8
ירושליים
(יוסי : 19:54 25-03-2018)
המשחק מכור . ליגה מגעילה מה הביא אותנו לפה החואי ונעלה ואם לא נחזור לדרום רק אנחנו משחקים פייר כל הליגה מכורה גועל נפש
9
פצוע
(אלי: 23:30 25-03-2018)
עשהאל עם סדק בצלעות איך אפשר לתפקד ככה .הלווי שהיה לכם עוד כמה שחקנים כמוהו.
10
חיפה
(אלון: 00:53 26-03-2018)
משחק מכור , באקה בושה וחרפה מה שהיה יום שישי , שחקנים היו כמו קונוסים ושוער אוי ואבוי
11
א אל פחם
(אמג׳ד: 01:37 26-03-2018)
התנהלותו של המאמן נכונה כי הוא ידע שמתרחש משהו לא תקין ומסריח משחק מכור!!!!!
12
טייר לא בוגד
(חוסאם _רמלה: 07:12 26-03-2018)
הוא כועס בגלל שבאו מוך מכר את המשחק

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?