זוהר יצחק ואילן סויסה (עודד חסין)
מאת: עודד חסין | 19.02.18 | 07:43
יו"ר עירוני טבריה בפוסט לאוהדים והתושבים: "השחקנים והמאמנים החליטו להשבית את האימונים ואת המשחקים במידה ולא ימצא פתרון לתשלום המשכורות"
כפי שפורסם לראשונה באתר "דאבל פס", בעירוני טבריה החליטו לפתוח בשביתה נוספת לאחר שלא קיבלו את השכר. הפעם, מדובר בשביתה שכוללת גם את מאמני מחלקות הנוער וכמובן שחקני הקבוצה הבוגרת.
יו"ר עירוני טבריה, זוהר יצחק, לא התעלם מהמצב ופרסם פוסט ברשתות החברתיות בו הוא הסביר את המצב שאליו נקלעה הקבוצה והעתיד שעלול לרמוס את הכדורגל בעיר: "אוהדים ותושבים יקרים. אני חייב לעדכן אותכם במצבה העגום של הקבוצה היקרה שלנו. נכון ליום ראשון 18.02.2018 ההנהלה לא קיבלה מתקציב עונת 2018 אפילו שקל אחד. בישיבת מועצה שהתקיימה לפני כחודש בנושא תקציב העירייה לשנת 2018 פגשנו מספר חברי מועצה מהאופוזציה שאמרו לנו שאין קשר בין אישור התקציב לבין חלוקה התמיכות לאגודות הספורט. ומה הפלא בגלל שהתקציב לא אושר כל עמותות הספורט לא מקבלות כספים מהתמיכות?".
יצחק המשיך: "הנהלת הקבוצה התחייבה באופן אישי על סכום של 400,000 ש"ח, בנוסף שני חברי הנהלה הלוו לקבוצה 150,000 ש"ח. שחקני ומאמני הקבוצה לא קיבלו משכורות כבר שלושה חודשים, והיום לאחר שיחות ונסיון להמשיך לשדר עסקים כרגיל השחקנים והמאמנים החליטו להשבית את האימונים (ואת המשחקים) במידה ולא ימצא פתרון לתשלום המשכורות".
"הנהלת הקבוצה לא מתערבת בפוליטיקה בעיר, אבל אם לא יבינו כל חברי המועצה שהעקשנות שלהם על התקציב תגרום לפירוק של כל הקבוצות הילדים, הנערים והנוער, וכמובן הבוגרים, פשוט לא יהיה כדורגל בעיר. אוהדים ותושבים יקרים, במהלך החודש האחרון הופצו שמועות שיש אנשי עסקים שמאוד רוצים לקבל מנדט על ניהול הקבוצה ולהחליף את ההנהלה. אני, יו"ר הקבוצה זוהר יצחק, מחכה לאנשי העסקים עם זר פרחים בכניסה לאיצטדיון להגיע ולקבל את הניהול על הקבוצה", אמר יצחק.
היו"ר סיכם: "בסוף השבוע הקבוצה אמורה לארח את קבוצת "רובי שפירא" למשחק מאוד חשוב. תושבים ואוהדים יקרים, יפה שעה אחת קודם, חייבים לעשות מעשה ולבקש מחברי המועצה לאשר את התקציב אחרת יהיה מאוחר שלכם זוהר יצחק וחברי ההנהלה".
תגובות
+ הוסף תגובה