חיים זיסקינד: "מגיעים לנצח בשישי". צפו

חיים זיסקינד חיים זיסקינד
המתח לקראת משחק העונה בין הפועל איכסל ל"רובי שפירא" בשיאו. שוער סגנית המוליכה: "לא פשוט להביא שחקנים לרמת מחויבות כזו. מדובר פה במרתון"

המשחק המרכזי במסגרת המחזור ה-19 בליגה א' יהיה בין הפועל איכסל מהמקום הראשון במחוז צפוני לבין סגניתה הפועל "רובי שפירא" חיפה מהמקום השני כאשר נקודה אחת מפרידה בין השתיים.

שוער האדומים, חיים זיסקינד, התראיין לדף הפייסבוק הרשמי של הקבוצה והתייחס למשחק המסקרן: "כמובן שאנחנו מרגשיים משהו שונה, אני חושב שזו סיטואציה שאנחנו הכנסנו את עצמנו לכזה מצב, מודעים לזה. אנחנו באים לנצח".

אחרי סיבוב שלם במהלכו הפסידה פעם אחת, הקבוצה סופרת כבר שני הפסדים רצופים. זיסקינד: "מי שיגיד לך שזה פשוט ישקר. בסופו של דבר אחרי שמקלפים את הכל ביום שני בשעה 14:00 היינו במקום הראשון עם הפרש של שלוש נקודות, ביום שישי ירדנו למקום השני בהפרש של נקודה. זה מרתון לא ריצת 100 מטר. בעונה יש גרף של עליות וירידות והגרף שלנו הוא כרגע במגמת עצירה ואנחנו מודעים לזה. נבוא לנצח ביום שישי".

לגבי החיבור האישי שלו למועדון הוסיף: "אני חושב שיש לי חיבור מאוד טוב למקום, במיוחד לחדר ההלבשה ולשחקנים. זה החדר הלבשה הטוב ביותר שהייתי בו. לא פשוט להביא לרמת מחויבות כזאת בליגה א/ אני מאוד נהנה ומחובר למקום".

צפו בראיון המלא (דף הפייסבוק הרשמי):



 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
קאופמן ידאג ל"שופטים טובים"
(דני מהרצליה: 18:03 07-02-2018)
שפירא מסומנת ע"י ההתאחדות לעליה, רק בזכות שופטים השיגו 15 נקודות וקיבלו בונוס 2 משחקים טכנים ו 10 אדומים לקבוצות יריבות
2
חי באשליות
(אוהד: 19:11 07-02-2018)
תעבור את קרית אתא והרצליה ואז תחשוב איך לעבור את איכסאל יפרקו אותכם
3
מפגינים חולשה
(סאמר דראושה: 19:23 07-02-2018)
כל ההצגות שעושים ברובי על מנת לכסות על המשבר הגדול של הקבוצה זיסקינד אתה לא פסיכולוג וכל מילה שאמרת מראה ומעידה עד כמה אתם מפוחדים ורועדים מהמפגש ביום שישי
4
לסאמר דראוושה
(עירד: 21:38 08-02-2018)
מה שמצחיק זה שחיים זיסקינד הוא אחלה מייעץ

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?