שחקני שתי הקבוצות בפתיחת המשחק (שלומי והבה)
מאת: שלומי והבה | 30.01.18 | 00:11
הקבוצה של קרגולה חזרה למסלול הניצחונות לאחר קרב עיקש בעקבותיו היא מכוונת גבוה. מנגד, היריבה מתרסקת והיא נמצאת כרגע רק ארבע נקודות מהקו האדום
הדרבי בין מכבי קביליו יפו להפועל אזור נחשב כבר שנים לאחד המשחקים המרתקים בליגה א', ובשנים האחרונות הוא הפך בעיקר לקרב עיקש. המשחק היום היה בעיקר משחק של אופי בו הוכיחה הקבוצה של אורי קרגולה כי היא ראויה להיות בצמרת הגבוה של הליגה.
מנגד, אזור אומנם צירפה שני שחקנים משמעותיים בינואר בדמותם של ליאור ראובן ורפי עמוס, אך כרגע אין תוצאות. אזור מדורגת במקום ה-12, והיא ארבע נקודות מהקו האדום כאשר ביום שישי תארח אזור את מועדון ספורט דימונה.
אזור חסרה היום את קובי כהן וליאור אסמרה, אבל הציגה מחצית ראשונה חלשה ודקה לסיום המחצית חלוץ יפו נתי ארז'ואן פרץ לכיוון הרחבה והעביר מסירה גאונית לעומר כהן שבעט פנימה,
0:1.
המחצית השנייה הייתה בשליטה של אזור ומנגד יפו יצאו למתפרצות, אך בסופו של דבר הניצחון של קביליו יפו העלה את הקבוצה למקום הרביעי בטבלה.
מאמן יפו, אורי קרגולה, אמר אחרי המשחק: "מדובר בניצחון מאוד חשוב ומשכנע. זה היה ניצחון של אופי ושל עוצמה. אני גאה בשחקנים שלי שעובדים קשה ויש תוצאות על המגרש. נמשיך לעבוד קשה כיחידה אחת ומבחינתי אין משחק אחד שיכריע את הפלייאוף אלא צריך משחק אחרי משחק".
תגובות
+ הוסף תגובה