יערוך בכורה מול טבריה. אבושדיד (יוסי סוריק)
מאת: שלומי והבה | 22.01.18 | 07:33
אחד המעברים המשמעותיים בליגה א' שייך לחלוץ איציק אבושדיד שיערוך היום הופעת בכורה במדי הרצליה מול עירוני טבריה
המעבר המשמעותי ביותר בליגה א' היה מעברו של החלוץ איציק אבושדיד מהפועל מרמורק מהליגה הלאומית להפועל הרצליה בליגה א' צפון.
אבושדיד, שהיה בין הבולטים בעלייה של מרמורק, החליט לעזוב את הקבוצה מרחובות בגלל ענייני עבודה וחזר לשתף פעולה עם מאמנו בשנים האחרונות ארז בנודיס. החלוץ היה מבוקש בתקופה האחרונה גם על ידי נס ציונה וגם על ידי הפועל אום אל פאחם, אך בחר כאמור לחזור ולשתף פעולה עם מאמנו לשעבר.
בראיון מיוחד מספר החלוץ על ההחלטה שלו ומאמין ביכולת שלו ושל הקבוצה החדש שלו לחגוג בסיום העונה. אבושדיד: "בעיניי הסיפור של נס ציונה גמור והיא תעלה לליגה הלאומית וזה לא מתאים לי ולכן עזבתי את מרמורק. ארז פנה אלי והוא היה המאמן שלי המון שנים ואני מעריך אותו ושמחתי לחזור ולשתף עמו פעולה. הייתה לי גם הצעה מאום אל פאחם אבל העדפתי לחתום בהרצליה".
בנס ציונה מעט זועמים על ההחלטה שלך.
"בנס ציונה יש אנשים יקרים כמו המאמן וחברי ההנהלה אבל זה הסתדר עם התכנונים האישיים והעדפתי אופציה אחרת".
אגב גם הרצליה רוצה לעלות ליגה, לא?
"כן אבל בהרצליה הסכימו להחתים אותי עד לסיום העונה ובנס ציונה רצו שאחתום על חוזה לעונה וחצי".
מה אתה מצפה מהקבוצה ומעצמך בסיבוב השני?
"אני בא מאוד רעב לאתגר החדש ומאמין במועדון כמו הרצליה. אתן מקסימום של 200 אחוז בכל אימון ובכל משחק ואראה את מה שאני יודע ומקווה שזה יתרום לקבוצה".
לסיום מילה על מרמורק.
"שיחקתי שם שנה וחצי, אבל ההרגשה כאילו שיחקתי שם 50 שנה. מרמורק זה מועדון חם כמו בית עם אוהדים מדהימים ואני מאחל להם המון בהצלחה".
תגובות
+ הוסף תגובה