מאת: מיכאל וייסרמן | 04.01.18 | 08:57
הפועל חדרה נמצאת בתקופה מצוינת והצליחה להעפיל למקום השישי בליגה לאחר ניצחון משכנע על רמת השרון בתוצאה 0:4 במחזור האחרון.
למרות הניצחון בחדרה מודעים לעובדה כי הקבוצה חייבת חיזוק לחצי השני של העונה ואתמול (רביעי) ביצעו החתמה מרשימה בדמותו של דניאל בורחל. המגן ששיחק בעונה שעברה בהפועל עכו אך העונה היה חלק מקבוצת המנודים, קיבל את השחרור וכאמור חתם בליגה הלאומית באמצעות סוכנו אורן יחזקאל. ראוי לציין כי בורחל כבר מתאמן כחודש ימים עם חדרה.
יחזקאל אמר לאחר החתימה: "מה שעשו לבורחל בעכו היה קשה לצפייה, לא כל אחד היה עובר דבר כזה. אני שמח שדניאל יכול להראות את היכולות המקצועיות שלו על כר הדשא". מעבר לבורחל הקבוצה צירפה גם את הקשר הצעיר עדן דהאן.
בחדרה מתרגשים לקראת המשחק מול מכבי נתניה מחר בסיבוב ח' של גביע המדינה. יו"ר חדרה, אורן גולן, אמר לקראת המשחק: "ישנה התרגשות אבל יש גם ציפייה. אנחנו שמחים לארח את אחת הקבוצות המלהיבות בליגת העל עם מלך שערי הליגה אבל נבוא לעשות את העבודה שלנו".
תגובות
+ הוסף תגובה