שחקן הרכש החדש. עדן מור (אביחי דלאל)
מאת: אביחי דלאל | 20.11.17 | 12:17
שחקן מ.ס. אשדוד שהושאל למכבי עירוני קריית גת מצטרף לסגל הכוכבים של פיני עייש. ימלא את החלל החסר שדוד רביבו ישאיר בחודש ינואר בעקבות צילומי התוכנית "גולסטאר"
עדן מור (25) תוצר מחלקת הנוער של מ.ס. אשדוד שמושאל בארבע השנים האחרונות למכבי עירוני קריית גת חוזר לעיר מולדתו וחתם בהפועל "אדומים" אשדוד.
מור שיחק בקריית גת בהשאלה ממ.ס. אשדוד בליגה הלאומית וגם בליגת א' דרום, בעונתו הראשונה במועדון כבש שני שערים לאחר שברוב המשחקים עלה כמחליף. בעונתו השנייה בקבוצה לא כבש כלל ובתום העונה ירד עם קריית גת לליגה א' דרום. אשתקד כבש שישה שערים במדי קריית גת.
את העונה הנוכחית פתח מור בקריית גת והספיק לכבוש שני שערים. לצד היכולת הטובה של השחקן מסתתר אופי טיפה בעייתי, כמות הצהובים שהוא סופג לעונה די גדולה לפחות ביחס לתפקיד בו הוא משחק (קשר התקפי) העונה ראה מור ארבע פעמים את הכרטיס הצהוב.
בהפועל "אדומים" אשדוד חיכו עד כה לאישור השחרור, מור ימלא את החלל החסר שיותיר דוד רביבו שיעזוב בחודש ינואר לשלושה שבועות לצילומי הריאליטי "גולסטאר". כמו כן, הקבוצה שנאבקת על העלייה לליגה א' דרום עם היריבה העירונית, מכבי עירוני אשדוד מאמינה כי עדן מור הוא אחד משוברי השוויון לצידם של יוסי שקל, רחמים צ'קול, דוד רביבו, אריאל טרבלסי וקפטן הקבוצה ששיחק לצידו של מור אשתקד, יאיר אזולאי.
עדן מור אמר לאחר החתימה: "כבוד גדול עבורי להצטרף למועדון הגדול של האדומים. מועדון מסודר איכותי ומקצועי אם קהל אוהדים גדול ותומך שאלה הדברים החשובים ביותר שבגדול הביאו אותי לקבוצה. אני מאחל לנו בהצלחה בהמשך הדרך ושבעזרת השם נעמוד יחד במטרות שלנו".
גם חלוץ מ. ס באר שבע אייל דיין צפוי להצטרף לקבוצה הוא פתח את העונה בצורה נהדרת עם 11 שערים.
תגובות
+ הוסף תגובה