קרדיט גם העונה. חיים לוי (שלומי גבאי)
מאת: מיכאל וייסרמן | 04.09.17 | 11:15
הקבוצה ששיחקה בלאומית עד לפני שנתיים מחפשת להתרומם. חיים לוי המאמן שהגיע במהלך העונה החולפת הפיח רוח חדשה. במועדון מקווים למנף זאת לכיוון הצמרת
הקבוצה שעד לא מזמן הייתה בליגה הלאומית התרסקה וטרם מצליחה לחזור לצמרת אפילו בליגה א'. גם העונה נראה כי התקציב הגבוה יחסית במועדון ספק אם יספיק, כך שהסיכוי של הקבוצה לסיים בפלייאוף העליון לא גבוה.
מאמן: חיים לוי.
שחקנים שעזבו: שרון חננייב, אדיר אטיה, ירדן מגידיש, יאיר אזולאי, אבי צבאג, טום שלח, מוחמד קנאוותי, דור נגר ונור ביסאן.
שחקנים שהגיעו: רון למל, יוגב בן סימון, אלעד חלימי, אורן אסיף, עומר מולאי, חן נוגן.
שחקנים בכירים שנשארו: שלומי משה, נדב כידר, יוגב אלקבץ, מאי מזל ושי מושל.
תחזית: 6-9. למרות מהפכה גדולה בקיץ אחד היתרונות הגדולים של קריית גת הוא על הקווים. בעונה שעברה הוכיח חיים לוי, שעם תקציב נמוך יחסית ניתן להגיע להישגים נאים. גם העונה יכולה קריית גת להגיע לצמרת הגבוהה, אבל נראה כי התקציב הנמוך יחסית ימנע זאת ממנה.
תגובות
+ הוסף תגובה