מוחמד פודי חתם לשנתיים באסי גלבוע

שחקנה החדש של אסי גלבוע שחקנה החדש של אסי גלבוע
פרסום ראשון: החלוץ שהחל את העונה במכבי הרצליה אותה עזב בשבוע שעבר, הצטרף לקבוצתו של מוריס אוזן

ליגה א' צפון תצא לדרך ביום שישי הקרוב. הפועל אסי גלבוע, שעלתה לשלב הבא בגביע המדינה לאחר שניצחה ביום חמישי האחרון את הפועל הרצליה 0:1, תצא למשחק מול הפועל באקה אל גרבייה במסגרת המחזור הראשון.

היום (ראשון) רשמה הקבוצה חיזוק משמעותי בדמותו של החלוץ מוחמד פודי. כזכור, האחרון החל את העונה במכבי הרצליה אותה עזב בשבוע שעבר. לאחר שהתברר כי לא ימשיך בקבוצתו של אייל לחמן, הפעילו בגלבוע לחצים כדי לצרפו.

פודי, שחקן שגדל במועדון, שיחק בעבר בקבוצה הבוגרת וכעת יחזור לקדנציה נוספת. בגלבוע הבהירו כי החתמתו של השחקן היא לא האחרונה ובימים הקרובים הצוות המקצועי צפוי לצרף עוד מספר שחקני חיזוק.

עומרי הלוי, מנכ"ל הקבוצה, אמר: "אנחנו שמחים להחזיר את מוחמד פודי לגלבוע. הוא שחקן מצוין שיעזור לנו מאוד. אנחנו עדיין נמצאים בהכנות, והסגל של הקבוצה עדיין לא סגור. נעשה הכל במסגרת התקציב שיש לנו כדי להעמיד קבוצה ראויה בליגה א'".



 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
מוחמד פודי
(AVI: 14:15 03-09-2017)
דאחק מוחק לא נשכח ולא נסלח מה שעשית לכפ"ס, מקומך בליגה פח!
2
כולם
(אוהד מגדל: 14:35 03-09-2017)
כל אסי פח אחד
3
אין כסף למועצה
(משה דישון: 15:52 03-09-2017)
למועצה אין כסף היא בגרעון. אסור להעביר כסף ציבורי לכדורגל מיותר ...להשקיע בתושבים
4
ברוך שפטרנו
(s.d: 17:42 03-09-2017)
שחקן שעזר להרצליה להבקיע 0 שערים
5
עוד פליט שלחמן חשב שיתרום משהו
(הרצליה בנשמה: 16:12 04-09-2017)
אייל לחמן הביא העונה למכבי הרצליה כמות נכבדת של פליטים. אחד מהם, מוחמד פודי, לא שיחק בכל העונה שעברה עקב פציעה. לחמן הבטיח קבוצה נוצצת ובסוף קיבלנו קבוצה של פליטים ממתקן חולות.
6
שימו עין על החפצים האישיים
(שחקן הרצליה: 17:12 04-09-2017)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?