"השמות של השחקנים שלנו לא יביאו אותנו לשום מקום"

אורן קריספין (ערוץ הספורט) אורן קריספין (ערוץ הספורט)
אורן קריספין מאמן הפועל פתח תקווה אחרי התבוסה 0:4 מול כפר סבא: "קיבלנו סטירה גדולה מאוד ומצלצלת. רק מי שיעבוד וירוץ יזכה ללבוש את החולצה"

הפועל פתח תקווה התרסקה. הקבוצה של אורן קריספין הפסידה היום (שני) 0:4 להפועל כפר סבא במסגרת המחזור השני בליגה הלאומית. המלאבסים קיבלו שיעור בבית הספר לכדורגל מאת החניכים של מסאי דגו שהציגו יכולת פשוט נהדרת.

קריספין התייחס ליכולת של קבוצתו בסיום המשחק: "התפרקנו היום. קיבלנו סטירה גדולה מאוד ומצלצלת. אני שידרתי כל השבוע לשחקנים שלנו שהפועל כפר סבא זו קבוצה שעובדת ורצה. ללב, נשמה ועבודה אין שום תחליף. מקווה מאוד שהשחקנים שלנו הבינו היום שהשמות שלהם לא יביאו אותנו לשום מקום".

לפני שריקת הפתיחה לא היה ברור מי מהשחקנים של פתח תקווה עברו בבקרה התקציבית. המאמן התייחס: "ברור שהמצב הזה הוא לא אופטימלי. בשעה 15:30 ביום של משחק אני רק יודע אילו שחקנים יעמדו לרשותי. הפועל פתח תקווה זה מועדון גדול שאסור לו להראות ככה. לא פשוט להתנהל ככה, למעשה כל השבוע לא ידעתי מי יש לי, זה מה יש. לא רוצה לתרץ. נצטרך להגיע מחוזקים".

המאמן המשיך: "אם הייתי יכול להחליף עשרה שחקנים הייתי מחליף. מי שיעבוד וירוץ מהיום והלאה רק הוא יזכה ללבוש את החולצה, מי שלא ישב לידי". המאמן סיכם כשהתייחס למשחק הבא מול מרמורק: "אוי ואבוי אם לא נראה אחרת. נרים את השחקנים, נתכונן כמו שצריך ואני מקווה מאוד ששיחזרו לראות את הפועל פתח תקווה שאנחנו רוצים לראות".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
חילוף דחוף
(אסף: 21:55 28-08-2017)
החילוף היחידי שצריך זה אותך אורן קריספין ! גדול עליך אין שיטה מערך הזוי השחקנים לא סופרים אותך ! חילוף דחוף !
2
שחקנים שמים פס על המהמן...
(יחיאל כחול ויסוקר 51 שנה: 22:14 28-08-2017)
לא הייתי קורה להם שחקנים .אילה חבורת פירחחים.שבאו להעביר את הזמן בפ"ת.
3
גונב דעת
(פיני: 22:21 28-08-2017)
4
הפועל כפר סבא
(לוי אשכול: 23:27 28-08-2017)
הפועל כפר סבא השנה קבוצה אם נשמה עולים ליגה כול הכבוד
5
מאמן אפס
(ניקו: 06:35 29-08-2017)
קבוצה עלובה
6
הגיע הזמן באמת !!!
(איציק: 06:41 29-08-2017)
הגיע הזמן שתבינו שבכדורגל בישראל יש הרבה בלוף ושחקנים מוכשרים פורשים בגלל שמות וקשרים .
7
מישחק מכור.נקודה
(יחיאל.כחול.ויסוקר 51 שנה: 06:52 29-08-2017)
8
רס. ממש בושה
(ממש בושה ממש בושה : 07:08 29-08-2017)
ממש בושה אבל ממש בושה . אבל ממש בושה אן מה עוד לדבר
10
קומבינות
(אוהד: 08:37 29-08-2017)
לתגובה 6 אתה לא מבין כמה אתה צודק
11
לב ונשמה
(איתי: 13:44 29-08-2017)
בשביל לב ונשמה צריך שחקני בית כול השחקנים והשמות לא שווים אם אין שחקני בית. כול עוד לא תלמדו מטעויות פתח תקווה לא תעלה לליגת העל . איפה השחקנים המוכשרים שלקחו את גביע המדינה . אם הייתם עובדים איתם נכון הייתם מרוויחים בגדול . תלמדו מקבוצה כמו כפר סב
12
ניצחתם יריבה אחת וגם אז בפוקס - הם היו יותר טובים בהרבה. הקבוצה לא מאוזנת - למרות שהשחקנים שעומדים לרשותך טובים מרוב היריבות. גם בלי אלה שלא עברו בבקרה. גם שנה שעברה ניהלת משחקים והפסדת. חייבים להביא מאמן מנוסה בעליית ליגה ודחוף!
13
הפועל
(אוהד הפועל: 14:32 29-08-2017)
לא מאמן ולא שחקנים לא ספונסר ולא בעלים כי היחד שנשאר זה האוהד שלא נשבר!

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?