ניר ברקוביץ': "מי שמחלק מתנות להפועל לא יכול לנצח אותה"

ניר ברקוביץ' (שלומי גבאי) ניר ברקוביץ' (שלומי גבאי)
מאמן ראשון לציון אחרי ההפסד לאדומים: "נרים את הראש יש לנו משחק כבר בשישי נגד קטמון. אנחנו שווים יותר. במחצית הראשונה שיחקנו בסדר גמור"

המחצית הראשונה במשחק בין ראשון לציון להפועל תל אביב הייתה שקולה. החניכים של ניר ברקוביץ' הגיעו למצבים מסוכנים מול שערו של אריק ינקו, אך לא הצליחו להחדיר את הכדור לרשת כמו גם לא לספוג, אלא שבמחצית השנייה טעות אחת בהגנה הכתומה הובילה לשער הראשון ומשם הכל היסטוריה.

שחקני הפועל תל אביב קיבלו ביטחון והחלו לשטוף את המגרש. כבשו את השני וגם את השלישי ולמעשה השכיחו את החצי הראשון שהיה שווי כוחות.

בסיום המשחק התייחס מאמן ראשון לציון ואמר: ""אני חושב שהתוצאה לא משקפת. מי שמחלק להפועל מתנה אז לא יכול לנצח אותה. נרים את הראש יש לנו משחק כבר בשישי נגד קטמון נתחיל בדרך חדשה".

ברקוביץ' הוסיף: "הקבוצה שיחקה בסדר גמור. שיחקנו נגד קבוצה מעולה שעולה בהליכה ליגה. נקום מזה ויהיה בסדר. כמובן שאנחנו שווים יותר. במחצית הראשונה שיחקנו בסדר גמור, נתנו להם מתנה וראשון תדבר חזק בליגה".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
חנין.קיבל פרחים.עכשוו ברקוביץ!!!
(יחיאל כחול ויסוקר 51 שנה: 13:45 22-08-2017)
הפועל ת"א.חייבת לתת פרחים.לישניי הברקובוצים.למה מגיע אחוות אחים
2
הפועל תלא אביב עולה + קטמון
(חיים חכם : 16:37 22-08-2017)
יורדות ...לנשר אין כלום שחקנים אוהדים להפועל חדרה יש כסף מהפרוק של אולגה אבל קבוצה חלשה..קצת אוהדים והינשוף של זהבי אולגה עוד תחזור
3
אביסידריס!!!
(חיים: 22:10 23-08-2017)
בגביע האוטו הכנסת את אביסידריס לרבע שעה נותן לך גול, אח"כ נגד מרמורק גם הכנסת אותו ל 20 דק שוב נתן לך גול ניצחון. מה הקטע שלך מאמנוס?!!! איך העדפת את ההתקפה האנמית הזאת שיש לך על פני אביסידריס?!?! זה בכלל שחקן של ליגת על,אין לי מושג מה הוא עושה בראשו
4
ראשלצ אתם פח אחד גדול
(יורי בורי: 14:09 24-08-2017)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?