מוטי איוניר (דני מרון)
מאת: קובי פורטל | 21.08.17 | 21:06
הפועל תל אביב הביסה את ראשון לציון ב-45 דקות והשיגה את ניצחון הבכורה שלה בליגה הלאומית במחזור הראשון. מאמן הקבוצה: "אנחנו צריכים להיות הרבה יותר טובים"
הפועל תל אביב פתחה את העונה שלה בליגה הלאומית עם ניצחון מרשים במיוחד על הפועל ראשון לציון 0:3 שהגיע בעיקר בזכות מחצית שנייה טובה בה הובקעו שלושת השערים.
מוטי איוניר, מאמן הקבוצה, התייחס בסיום המשחק ליכולת של קבוצתו ואמר: "מבחינת התוצאה אין ספק שזו פתיחה נהדרת במשחק חוץ נגד קבוצה קשה מול ראשון לציון לנצח 0:3 זה נשמע נהדר, אבל להגיד שאני מרוצה מהדרך? ממש לא. אני חושב שחצי ראשון היינו לא טובים, בחצי השני היה שיפור, אבל זה עדיין לא הקבוצה שצריכה להיות להפועל. אנחנו צריכים להיות הרבה יותר טובים. אי אפשר לבוא בטענות לשחקנים שמנצחים 0:3 במשחק הראשון, אני מבין שיש קצת מתח ואמרתי את זה לשחקנים שלי".
לגבי תצוגת העידוד האדירה של הקהל אמר: "אני אמנם בא מהצד השני, לא חוויתי את זה כאיש הפועל, אבל אין ספק שזה מדהים. זה אדיר. לראות את הקהל מלווה את הקבוצה, דוחף ושר - אני חושב שזה יתרון וכח שיש להפועל ת"א. אני לא רואה קבוצה בליגה הלאומית שמתקרבת לזה בכלל".

שחר הירש אמור להצטרף בימים הקרובים באופן רשמי לסגל של איוניר. על צירוף החלוץ אמר: "ההתקפה שלנו צריכה להיות יותר טובה. שחר הירש בהחלט יהיה שדרוג רציני. צריך לזכור שאני הסכמתי לשחרר חלוץ בשביל להביא איתו. ויתרנו על דנילו שהוא שחקן טוב, אבל ההרגשה שלנו שהירש יתרום לנו יותר. אנחנו רוצים להיות כל הזמן יותר טובים".
ביום שישי תפגוש הפועל את לוד. לקראת המשחק אמר איוניר: "צריך להחזיר מהר מאוד לקרקרע, זה הולך להיות מאוד קשה. בליגה זה סיפור אחר לגמרי צריך להתכונן טוב ולהיות מוכנים". לשאלה אם הפועל תל אביב תעלה לליגת העל בסיום העונה אמר: "אם תהיה מספיק טובה אז כן".
תגובות
+ הוסף תגובה