נבחרת הותיקים של ישראל הביסה את אוסטרליה והבטיחה את מקומה בחצי הגמר

סתיו אלימלך עם הכדור סתיו אלימלך עם הכדור
ניצחון קליל 0:8 של הכחולים לבנים הבטיח מקום בארבע הגדולות. שלושער לעופר שטרית, צמדים לאורן סגרון ונצח מסובי ושער אחד ליניב בן אור

נבחרת הותיקים של ישראל גילאי 45+ לא ריחמה אחר הצהריים על נבחרת אוסטרליה והביסה אותה 0:8 במשחק חד צדדי, ולמעשה המאזן של הכחולים לבנים עומד על שני ניצחונות בשני משחקים.

כבר בדקה השמינית העלה נצח מסובי את הנבחרת ליתרון לאחר הרמה מוצלחת של יוסי שושני. עופר שטרית כבש שני שערים בדקות 18 ו-20. נצח מסובי הוסיף שער בדקה ה-23 והשלים צמד אישי. 4 דקות אח"כ כבש שטרית את השלישי שלו והעלה את הנבחרת ליתרון 0:5 וזאת הייתה גם תוצאת המחצית.

במחצית השנייה הורידה הנבחרת את הרגל מהגז, אבל עדיין הצליחה לכבוש שלושה שערים. אורן סגרון כבש צמד בדקות 42 ו-63 ויניב בן אור חתם את תוצאת המשחק בדקה ה-67. שפט את המשחק השופט מתן גואטה בעזרת הקוונים סמי בהלקר ועומרי כהן.

רונן חרזי
ביום שלישי תשחק הנבחרת את משחקה האחרון בבית המוקדם נגד נבחרת ארה"ב ולאחר מכן תצא לארוחת ערב כגיבוש לקראת משחק חצי הגמר שייערך ביום חמישי.

כבש צמד. אורן סגרון
עופר שטרית, כובש השלושער, התייחס לאווירת בנבחרת: "האווירה נפלאה בנבחרת וזה מחזיר אותנו לימים הטובים שלנו כשחקנים פעילים בליגת העל. שמחתי לכבוש היום שלושער, אבל התאכזבתי שלא נתנו לי לקחת את כדור המשחק. הכי חשוב שנמשיך לשחק וליהנות והשאיפה היא כמובן לייצג בכבוד את המדינה ולזכות במדליית הזהב".

עופר שטרית (משמאל) יחד עם נצח מסובי
הנבחרת פתחה בהרכב: ירון מליקה, גדי חזות, ישראל כהן, אמיר שלח, איציק בן תורה, שרון צופין, אייל חיים, יוסי שושני, ניר שיקווה, נצח מסובי ועופר שטרית. בהמשך שולבו: אמיל חורגין, עודד צחי, דוד הרשליקוביץ, ניסן חיון, אבינועם מליחי, תומר ברזילי, יניב בן אור, סתיו אלימלך, אורן סגרון ורונן חרזי.

נבחרת ישראל


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
איזה נבחרת אגדה
(אבי: 23:48 09-07-2017)
כוכבי עבר
2
אייל חיים
(יהודה: 14:46 10-07-2017)
שחקן נשמה גם היום נותן את כולו כמו בימים הטובים של בני יהודה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?