שלו ברוור ונתן נודלמן חתמו בהפועל "רובי שפירא" חיפה

נתן נודלמן במעמד החתימה (הפועל נתן נודלמן במעמד החתימה (הפועל "רובי שפירא" חיפה)
כפי שפורסם לראשונה ב"דאבל פס", מגן קריית אתא הצטרף באופן רשמי יחד עם קשרה של צור שלום. גם אור שלזינגר חתם וימשיך בעונה הבאה במדי הקבוצה בליגה א' צפון

הפועל "רובי שפירא" לא עוצרת. אחרי ששמרה על אור שלזינגר, שחתם לעונה נוספת, במועדון החתימו היום (חמישי) האדומים את שלו ברוור, כפי שפורסם לראשונה ב"דאבל פס".

ברוור אמר לאחר החתימה: "אין מאושר ממני לחתום היום על חוזה במועדון הכי גדול בליגה א', עם הקהל הכי טוב. ברצוני להדגיש, שנעשתה טעות מבחינתי בשנה שעברה וראיתי את הפרויקט הנפלא הזה מהצד ולא חוויתי חלק מהדבר הענק הזה, שהוא בעיקר בזכותכם, האוהדים. אין שמח ממני, שניתנה לי ההזדמנות השנה לחזור ולהשיג את המטרות של המועדון הזה".

בנוסף לברוור, גם הקשר נתן נודלמן, הצטרף באופן רשמי. נודלמן (24), בוגר מחלקת הנוער של הפועל חיפה, שיחק בעונה האחרונה במכבי צור שלום וכבש במדיה 9 שערים. השחקן אמר לאחר החתימה: "שמח לחתום בהפועל ברובי שפירא חיפה, מבטיח לתת מעצמי מעל ומעבר להצלחת הקבוצה. מעבר להכל זו סגירת מעגל בשבילי ואני מאושר מאוד".

עוד קודם לכן שוחרר הקפטן יוני אוחיון להפועל פ"ת, וכאמור אור שלזינגר חתם לעונה נוספת. שלזינגר שותף בעונה האחרונה ב-28 משחקי ליגה, כשבכולם עלה בהרכב הראשון. שלזינגר אמר לאחר החתימה: "מבחינתי החתימה הייתה טבעית ומתבקשת. הפועל "רובי שפירא" חיפה זה מועדון מדהים עם שאיפות וראייה ארוכת טווח. אני מחכה כבר לשריקת הפתיחה של העונה, כדי לשמוע את שירת הקהל האדיר. נשארתי כדי להצליח".




 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
ציון 5 לא יותר
(קובי: 19:59 22-06-2017)
ציון 5
2
צור שלום
(יעקב: 16:18 30-06-2017)
שמאלית איומה נתן בהצלחההההההההה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?