עולה כיתה: יוני אוחיון חתם בהפועל פתח תקווה

יוני אוחיון במעמד החתימה יוני אוחיון במעמד החתימה
בלם הפועל "רובי שפירא" חיפה בעונה האחרונה ישחק לראשונה בליגה הלאומית במדי המלאבסים לאחר עונה מצוינת בליגה א' צפון

הפועל "רובי שפירא" חיפה נפרדה היום (חמישי) באופן רשמי מאחד השחקנים היותר מרכזיים בסגל של העונה שעברה, הבלם והקפטן יוני אוחיון.

ב"רובי שפירא" ניסו בשבועות האחרונים להשאיר את אוחיון גם לעונה הבאה, אך בסופו של דבר החליט השחקן לעשות את קפיצת המדרגה ולשחק לראשונה בקריירה בליגה השנייה לאחר שחתם בהפועל פתח תקווה.

מהמועדון האדום נמסר: "הפועל "רובי שפירא" חיפה נפרדת הבוקר מקפטן הקבוצה בעונה האחרונה, יוני אוחיון. במהלך השבועות האחרונים התקיימו מגעים ממושכים במטרה להשאיר את יוני לעונה נוספת, אך בסופו של דבר הוא בחר להגשים חלום ולחתום בקבוצה מהליגה הלאומית, בה ישחק בעונה הקרובה לראשונה בקריירה. אנו מודים ליוני על עונה נהדרת הן מקצועית והן חברתית, על מנהיגות שקטה בקו האחורי ועל לב גדול. היית קפטן בדיוק כמו שקפטן צריך להיות בהפועל שלנו. המון הצלחה בהמשך".

בנושא אחר, אתמול הצטרף לאדומים פהמי חלבי, בלם צעיר בן 19 שעשוי לקבל הזדמנות בליגה א'. חלבי היה תגלית העונה במדי הפועל דליית אל כרמל, וכעת ינסה להפתיע גם בליגה השלישית. הבלם חתם באמצעות סוכנות השחקנים D&A.

פהמי חלבי במעמד החתימה


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
להחתים את אבי מלכה
(אריה: 11:11 22-06-2017)
וגם חסר לנו בלם ומגן שמאלי
2
יוני קסם אמיתי - תודה בהצלחה בכל אשר תלך
(אוהד הפועל רובי שפירא חיפה: 11:22 22-06-2017)
בלם שקט שנותן ביטחון להגנה. מנהיג אמיתי על המגרש ומעל הכל, אישיות כובשת. תודה על הכל ובהצלחה
3
לאריה
(עירד: 12:15 22-06-2017)
די להגיד להחתים את אבי מלכה!!!!!!!!!! אבי מלכה זבל של בן אדם , הוא מכה לחדר הלבשה , וכשכבש נגדנו במשחק הראשון מול איכסאל עשה לנו סימן של אקדח לראש!!!!!!!!!!! אני לא רוצה לראות אדם כזה משחק אצלנו בקבוצה
4
לעירד
(אדום חזק: 15:50 22-06-2017)
זה רק מראה כמה אתה בור אבי נכס לחדר הלבשה סוחף קבוצה אחריו מאיפה השטות הזו

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?