מחזור 3 בליגת החופים
מאת: מיכאל וייסרמן | 22.06.17 | 09:50
אחד המשחקים המרכזיים של המחזור הקרוב יהיה הקרב בין המלאבסים לתל אביבים. דור לוי: "פתח תקווה מצוינים אבל אנחנו באים לנצח", אילוז: "יש לנו קבוצה חזקה יותר"
המחזור השלישי של ליגת החופים אומנם יעמוד בסימן משחק הידידות בין נבחרת הולנד לבין נבחרת ישראל, אבל גם בבית ב' נקבל את אחד המשחקים המרתקים של הסיבוב הראשון בין 'רוח בכפר' תל אביב' לבין 'אופיס דיפו' פתח תקווה.
תל אביב מגיעה למשחק לאחר הפסד מאכזב לראש העין בבעיטות ההכרעה. בקבוצה מתכוונים לעשות צעד נוסף לרבע הגמר ואף הנחיתו זר יפני נוסף, שאמור לתת ניסיון ומנהיגות במשחק ההגנה, כאשר היתרון המשמעותי בהתקפה הוא בעיקר הודות לזר השני, ג'וטו, שנחשב לאחד השחקנים הטובים בליגה מתחילת העונה.
מאמן תל אביב, דור לוי, אמר לקראת המשחק: "פתח תקווה מגיעה אחרי שני ניצחונות ברציפות והם פייבוריטים לקראת המשחק. יש להם הרבה יותר שחקנים עם המון ניסיון. אני מאמין בשחקנים שלי, נבוא לנצח. בניתי השנה סגל צעיר ורעב שיכול לנצח כל קבוצה".
מנגד, בפתח תקווה מאושרים מפתיחת העונה לא רק בגלל שני הניצחונות אלא גם הודות ליכולת של הקבוצה ובעיקר עקב החיבור, שנוצר בין השחקנים שמשחקים ללא זרים. במועדון גם מרוצים מהכושר המצוין של הכוכב הגדול, צחי אילוז, שמציג יכולת גבוהה ונחשב לישראלי הטוב בליגה עד כה.
אילוז: "תל אביב מוכיחה מפתיחת העונה כי היא קבוצה חזקה, שיכולה לנצח כל קבוצה בליגה עם זר יפני (ג'וטו) מציין וזר נוסף שהצטרף השבוע. אצלנו ממשיכים לעבוד קשה אילן צרפתי מכין אותנו נהדר, לתת כל משחק את הכל במגרש כקבוצה וככה גם מול תל אביב ונמשיך את הכושר הנהדר שלנו מפתיחת השנה".
תגובות
+ הוסף תגובה