שחקני בית שאן זועמים: "הבטיחו לנו משכורות, אבל כבר חודשיים משקרים אותנו"

מחכים לכסף. שחקני בית שאן מחכים לכסף. שחקני בית שאן
לשחקני בית שאן נמאס לשתוק והם יצאו בהתקפה חריפה על אי תשלום משכורות ומענקים. שלום עקיבא כבר פנה לעו"ד במטרה להגיש תביעה. היו"ר אורן מנחם: "מדובר בתהליך ביורוקרטי"

למרות שחרור מאסיבי של שחקנים בחודש ינואר, עדיין הצליחה הפועל בית שאן לסיים את העונה בפלייאוף העליון. שחקני הקבוצה חשבו, כי ההצלחה של סיום העונה תביא לתשלום מסודר של שכר ומענקים, אך לא כך הדבר. כבר חודש לאחר סיום הליגה ושחקני בית שאן טרם קיבלו את שתי המשכורות האחרונות ותשלום מענקים, כפי שהובטח להם על ידי ראשי המועדון.

היום, יוצאים שחקני בית שאן בהתקפה חריפה כנגד הנהלת הקבוצה ואומרים: "נמאס לנו לחכות. הבטיחו לנו משכורות, אבל כבר חודשיים משקרים אותנו. כל יום אומרים לנו שזה מחר". שחקנים אף סיפרו, כי חלקם ניסו לפדות את הצ'קים שקיבלו, אך הצ'קים חזרו. אחד השחקנים הוא שלום עקיבא שקיבל את הצ'קים מראש וכעת מבין כי אין בהם כיסוי. עקיבא כבר לקח צעד קדימה ופנה לעורך דין שצפוי לשלוח תביעה כבר בימים הקרובים.

"שלום הגיע בהבטחה, שלא תהיה בעיה כספית ונתן את כל כולו למען המועדון, וצריך כעת לרדוף אחרי המשכורות שלו", אמרו בסביבתו. גם החלוץ המצטיין לירון אלימלך טרם קיבל מענקים על כיבוש שערים, כפי שהובטח לו בחוזה. "אם בבית שאן חושבים שמישהו יבוא לשחק בעונה הבאה אחרי ההתנהלות של השנים האחרונות אז הוא טועה", אמר שחקן בקבוצה.

יו"ר הקבוצה, אורן מנחם, אמר בתגובה: "מדובר בתהליך ביורוקרטי, שהכסף צפוי לעבור מהעירייה למועדון. כל שחקן יקבל את מה שמגיע לו".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
2
טייב היקר קיבל בזמן
(חיים: 22:15 11-06-2017)
מנחם מחלק צקים בלי כיסוי
3
יוסי
(יוסייוסי: 22:57 11-06-2017)
תפסיקו להתבכיין.חצי ליגה חייבת משכורות.זו גאווה ללבוש את החולצא של הפועל בית שאן
4
רק עוד שנה והשלטון הכושל יוחלף
(בית שאני : 00:53 12-06-2017)
ואתם שחקנים .לא לשכוח שאתם משחקים בליגת פח .לא לעוף יותר מידיי .בליגה א צריך לשחק ב2000 שקל לחודש .לא יותר !
5
הנהלה מטומטמת
(אוהד: 11:13 12-06-2017)
במצב שלכם על מה נלחמתם לכנס לפלייאוף , גם לשלם עורכי דין ומשפטים ומענקי פלייאוף בשביל האגו של טייב ומנחם חבורה של טפשים נמאסתם
6
2000 שקל בחודש?
(לבית שאני: 19:27 12-06-2017)
אז אתה טוען שאם אתה משחק בליגה א' אתה צריך לרעוב ללחם. יפה.
7
בושה
(ישראל : 23:14 12-06-2017)
התרעתי תמיד אין כסף תלמדו איך מנהלים תקציב ממגדל
8
מגיע
(ישראל : 23:16 12-06-2017)
הזהרתי את שלום לו ללכת לבית שאן אין כסף
9
התנהלות גרועה
(עירוני טבריה ללאומית: 23:34 12-06-2017)
לא מבין את ההתאחדות שנותנים להנהלת בית שאן בכל עונה לסחוב את השחקנים עם המשכורת זו התנהלות של שכונה ככה לא יתקדמו בחיים מביש
10
עד מתי
(אוהד: 07:09 14-06-2017)
שחקנים שחושבים לשחק בבית שאן שיבואו אך ורק בישביל הקהל הניפלא לא לצפות לכסף כי אין כסף זה חוזר על עצמו בכל עונה מבטיחים ולא מקימים חבל על העצבים בואו לשחק בישביל הקהל והכייף
11
למה מכספי הארנונה?
(שלום: 23:43 17-06-2017)
למה כספי המיסים של תושבי בית-שאן צרכים ללכת לתשלום של שחקני כדורגל... כדורגל אמור להיות עסק כמו כל עסק, העריה גובה מעסקים ארנונה ונותנת את הכספים לתשלום משכורות עובדים בעסק אחר... למה? חסר מה לעשות עם הכסף?

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?