אחרי שש שנים: הפועל ירושלים ירדה לליגה א'. צפו
אור לגריסי בלם הפועל ירושלים (אבי רביבו)
מאת: מיכאל וייסרמן | 19.05.17 | 18:41
הכתובת הייתה על הקיר. הקבוצה עם התקציב הנמוך בליגה ועם התנהלות מבישה ירדה בצדק לליגה השלישית. נצרת עילית הובכה מול ראשון, אבל למרות זאת תשחק במבחנים מול כפר קאסם. נשר נשארה בליגה
אחרי שש שנים רצופות בליגה הלאומית, הפועל ירושלים ירדה היום (שישי) לליגה א'. הקבוצה מהבירה הייתה אחת הקבוצות החלשות לאורך כל העונה והירידה כלל לא הייתה הפתעה.
הפועל ירושלים התנהלה לאורך העונה עם התקציב הנמוך בליגה ואף החליפה שלושה מאמנים, כאשר אף אחד מהם לא הצליח לחבר את הקבוצה. גם היום יכלה ירושלים להינצל וכדי לעשות זאת היא הייתה צריכה לנצח בבית מול הפועל עפולה שכבר מזמן סיימה את העונה, אבל סיימה רק בתיקו 1:1 ולא ניצלה את ההפסד הביתי של נצרת עילית בכדי לסיים את העונה לפחות במשחקי המבחן. גם המלחמה הארוכה לאורך העונה בין הקהל האדום למשפחת סאסי לא תרמה למועדון שעתידו בליגה א' לוט בערפל. האוהדים האדומים כבר מזמן איבדו את האמון בקבוצה ורק עשרות מהם הגיעו לאחד המשחקים החשובים של המועדון בשנים האחרונות.
נצרת עילית הובכה במחזור האחרון בבית מול ראשון לציון כאשר הפסידה בתוצאה 0:2 ותשחק במשחקי המבחן מול מועדון ספורט כפר קאסם מליגה א'. לפני שנתיים כבר התמודדה נצרת עילית במבחני הירידה, אבל אז עברה בקלילות את עירוני נשר. בנצרת עילית מודעים היטב כי אם הקבוצה רוצה להמשיך ולשחק בליגה השנייה היא חייבת להשתפר משמעותית ביכולת על כר הדשא.
הקבוצה שעשתה את העבודה היא עירוני נשר שגברה בביתה 0:2 על מכבי שעריים ולא חיכתה לתוצאות של קבוצות אחרות ונשארה בזכות עצמה עונה נוספת בליגה הלאומית.
צפו בתקצירים:
תגובות
+ הוסף תגובה