התחילו לעבוד: אריק ינקו חתם בהפועל ת"א

אריק ינקו במעמד החתימה אריק ינקו במעמד החתימה
השוער חוזר הביתה ובעונה הבאה יעמוד בין הקורות בליגה הלאומית: "אני נרגש לחזור למועדון. נעשה הכל להחזיר את הקבוצה למקומה הטבעי"

לאחר הירידה לליגה הלאומית, הפועל ת"א צירפה את הרכש הראשון שלה לעונת המשחקים הבאים והחתימה את השוער אריק ינקו על חוזה לשלוש שנים באמצעות סוכנו גלעד קצב.

כזכור, ינקו שיחק במדי הפועל רעננה בעונה הנוכחית. השוער אמר לאחר החתימה: "אני נרגש לחזור למועדון נעוריי. נעשה הכל בשביל להחזיר את הקבוצה למקומה הטבעי בליגת העל. אני כבר מצפה לפגוש שוב את הקהל האדום".

הבעלים שרון ניסנוב הוסיף: "אריק הוא שוער מוכשר ואדום בנשמה. אני בטוח שהוא יעזור לנו לעמוד במשימה ולשוב לליגת העל בתום העונה הקרובה".

השוער גדל במחלקת הנוער של המועדון והספיק לרשום 3 הופעות במדי הקבוצה הבוגרת. לאחר שלא קיבל יותר מדי דקות הושאל להכח עמידר ר"ג וכאמור בעונה האחרונה שימש כשוער הראשון של הפועל רעננה.

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
אריק- אתה סגול צהוב בנשמה
(שלומי: 09:47 17-05-2017)
אל תשכח מי נתן לך במה!!!אוהבים אותך ובטוחים שתחזור אלינו!!
2
ולאיפה החתרן הרוש עובר?
(אני שאלה: 16:00 17-05-2017)
3
הפועל פח תל אביב
(אבי: 19:08 17-05-2017)
שירדו לליגה א אינשאללה
4
לאבי
(כחכ: 16:43 19-05-2017)
אמא שלך שרמוטה
5
טירה
(סמארה מוחמד: 17:15 19-05-2017)
אנחנו עולים במחזור הראשון אנשאאלה ונחליף את סכנין וקרית שמונה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?