מומו ניסטל חתם לעונה נוספת בהפועל חדרה
ממשיך גם בלאומית. ניסטל (שלומי גבאי)
מאת: רז זהבי | 12.05.17 | 10:48
פרסום ראשון: המאמן החדרתי שהעלה את הקבוצה ללאומית הועדף על פניהם של מאמנים רבים ומנוסים שהפעילו לחץ בכדי לקבל את התפקיד. יחל בחדרה עונה שלישית ברציפות כמאמן בתקווה להגיע לסוף העונה ולהשאיר את הקבוצה בלאומית
מומו ניסטל יאמן את הפועל חדרה גם בעונה הקרובה בליגה הלאומית. לפני דקות אחדות הגיעו ניסטל ויו"ר המועדון, אורן גולן, להבנות כספיות והמאמן חתם על חוזה לעונה שלישית ברציפות בקבוצה. בניגוד למרמורק העולה מהדרום שם מיהרו להיפרד מהמאמן ארז בנודיס, בחדרה קיימת הערכה רבה לניסטל וכישוריו ואמונה לפיה ניסטל יצליח להתגבר על חוסר הניסיון שלו באימון קבוצה בליגה מקצוענית כמו הליגה הלאומית.
ניסטל, ביחד עם ראש העירייה צביקה גנדלמן, היו"ר אורן גולן, המנהל איציק טפירו והיועץ המקצועי והארגוני איציק בן תורה היו אחראים על המהפך באגודה כל הדרך מניהול שכונתי וקבוצה חובבנית וחלשה עד לליגה הלאומית, במה שנחשבת לעלייה העוצמתית ביותר מליגה א' צפון בעשור האחרון ובהפרש של לא פחות מתשע נקודות מהסגנית בטבלה.
לאחרונה, נפגשו קברניטי הקבוצה עם מאמנים כמו בני בן זקן וירון הוכנבוים, אבל לאחר ישיבת הנהלה מרתונית בלילה הוחלט פה אחד על החתמתו של ניסטל לעונה נוספת. בנוסף, הוחלט על מינויו של אלי דגני למנכ"ל האגודה. דגני שימש ב-20 השנים האחרונות כמנהל מחלקת הנוער של הפועל חדרה. ישראל צרפתי ימשיך בתפקידו כמנהל המקצועי של מחלקת הנוער. קובי עייני ירש את דגני כמנהל המחלקה ומתוך המגמה הברורה שחדרה תתבסס ותנוהל רק על חדרתים יקדמו השבוע במועדון את המו"מ עם צחי אילוז שעשוי לאמן את קבוצת הנוער.
תגובות
+ הוסף תגובה