אמיר דיאב הורחק ל-8 משחקים, חדרה נענשה במשחק רדיוס
המהומה בסיום (שלומי גבאי)
מאת: קובי פורטל | 26.04.17 | 19:22
שחקנה של "רובי שפירא" שתקף באגרוף את מאמן חדרה ספג עונש כבד. מומו ניסטל הורחק לשני משחקים. דניאל ברק ומנשה זלקה ל-4 כל אחד
אחרי שבוע וחצי של דיונים בבית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל התפרסמה היום (רביעי) ההחלטה של הדיינים בעקבות האירועים האלימים שהתרחשו מיד לאחר סיום משחק העונה בין הפועל חדרה ל"רובי שפירא" שהסתיים בתיקו 1:1.
אמיר דיאב, שחקנה של "רובי שפירא" שתקף באגרוף את מאמן חדרה מומו ניסטל, ספג את העונש החמור ביותר והורחק ל-8 משחקים בפועל. דניאל ברק, קשרה של "רובי שפירא", שלפי דו"ח השיפוט החל את העימות יחד עם מנשה זלקה, קשרה של חדרה, ספג הרחקה ל-4 משחקים בפועל כשגם זלקה עצמו ספג עונש זהה. למעשה, מדובר במכה קשה במיוחד עבור האדומים מחיפה מאחר ואלה לא יכולו לשתף את הקשר במשחקי הפלייאוף העליון.
בעקבות התפרצותו של אוהד חדרה למגרש ספגה הקבוצה המקומית עונש רדיוס למשחק אחד וקנס על סך 15,000 שקלים. "רובי שפירא" הואשמה בנוסף בסעיף התפרעות, תגרה ותקיפה ובעקבות כך ספגה קנס של 7,500 שקלים.
תגובות
+ הוסף תגובה