צפו: חדרה סיימה בתיקו 1:1 מול "רובי שפירא", במרחק נגיעה מעלייה ללאומית
ניסטל יחד עם שחקניו בסיום (וואסים מוואסי)
מאת: מערכת אתר דאבל פס | 14.04.17 | 19:57
אליאס זנה מחק יתרון מוקדם של גל אלקנתי והשיג עבור קבוצתו צעד משמעותי לעבר העלייה לליגה השנייה. 3,500 אוהדים צפו במשחק העונה. צפו בתקציר
הפועל חדרה השיגה היום (שישי) צעד משמעותי לעבר העלייה לליגה הלאומית לאחר שסיימה את משחקה מול השנייה בטבלה, הפועל "רובי שפירא" חיפה, בתיקו 1:1 ולמעשה שמרה על פער 4 הנקודות כשנותרו עוד שני מחזורים לסיום העונה.
אווירה של ליגת העל נרשמה באצטדיון החדרתי כאשר 3,500 אוהדים הגיעו למפגש הסופר מסקרן בין שתי קבוצות הצמרת.
זה התחיל לא טוב עבור חדרה שספגה שער כבר אחרי 7 דקות ממהלך כדורגל נפלא שהסתיים עם כדור ברשת אותו שלח גל אלקנתי. המשחק התחיל להתחמם ועד להפסקה התוצאה נשמרה כששחקני האורחת ירדו עם יתרון חשוב.

החצי השני היה המשיך ישיר לראשון. שחקני שתי הקבוצות המשיכו עם משחק אגרסיבי במיוחד. מאמני שתי הקבוצות החליטו לערוך מספר שינויים מקצועיים וביצעו חילופים כאשר הבולט מביניהם היה כניסתו של אליאס זנה שהחזיר לניסטל ובגדול. בדקה ה-75 משה בן לולו הרים כדור מהאגף לצד השני, זנה הגיע מאחור, התרומם פשוט נהדר ונגח את הכדור פנימה, 1:1.

עבור חדרה זו בהחלט תוצאה נהדרת ומכיבוש שער השיוויון האורחים מחיפה ניסו לחזור למשחק בזמן שנותר, אך בסופו של דבר המשחק הסתיים בחלוקת נקודות שטובה כמובן לחדרה.
צפו בתקציר המשחק:
תגובות
+ הוסף תגובה