שחקני חדרה בסיום (שלומי גבאי)
מאת: מיכאל וייסרמן | 08.04.17 | 11:06
אחרי הניצחון של "רובי שפירא" בחמישי, עלו חניכיו של מומו ניסטל למשחק מול נועלת הטבלה, הוכיחו אופי וניצחו את קבוצתו של צחי אילוז 0:2. חודדה והלל כבשו. שיפוט מצוין לבן שוחט
הפועל חדרה שוב הוכיחה כי מדובר בקבוצה שמוכנה לעשות את קפיצת המדרגה. מלפני חודשיים, שעוד היה משולש צפוני שכלל 3 קבוצות במירוץ (חדרה, "רובי שפירא" ואיכסל), קבוצתו של מומו ניסטל הוכיחה לא פעם אופי.
אתמול (שישי) עלתה חדרה למגרש בכפר כנא למשחק מול נועלת הטבלה, צעירי כפר כנא, בידיעה ש"רובי שפירא" כבר ניצחה את המשחק שלה בחמישי מול גלבוע, וכי כפר כנא חייבת 3 נקודות כדי להשאיר סיכוי ממשי להשאר בליגה א' לעוד עונה. ושוב, כמו ברוב העונה, שחקניו של ניסטל הוכיחו עליונות, התאימו את עצמם לסגנון המשחק בסיומו ניצחה חדרה 0:2 והחזירה את הפער בפסגה ל-4 נקודות.
כל הכבוד להתאחדות לכדורגל ששלחה למשחק את אריה וולף האגדי שנחשב למשקיף בכיר גם באופ"א. אלמלא נוכחתו של וולף על הקווים, לא בטוח שהמשחק הטעון הזה היה מגיע לסיומו ובמיוחד לנוכח ההתנהלות וההתנהגות החריגה של אנשי כפר כנא שיאלצו להתמודד עם דו"ח חמור של המשקיף והשופט. באשר לשופט בן שוחט, מדובר במשחק קשה מאוד לשיפוט. רמת השיפוט של שוחט במשחק הייתה גבוהה מאוד, וגם וולף שבעברו היה שופט בכיר בליגה הבכירה, שיבח את השופט ואת היכולות הגבוהות שלו במהלך המשחק לרבות קבלת החלטות קשות ומוצדקות.

המשחק התחיל רע עבור צעירי כפר כנא. בדקה ה-30 אורן עידו, קשרה האחורי של הקבוצה, ספג כרטיס צהוב שני לאחר שעצר התקפה מתפרצת, ראה את האדום והשאיר את קבוצתו ב-10 שחקנים.

10 דקות מאוחר יותר, דודי הלל (המצטיין במשחק) הוכשל בתוך הרחבה, שוחט היה קרוב והצביע על הנקודה הלבנה. הבלם אלירן חודדה לקח את הבעיטה ועשה זאת נכון,
0:1 חדרה, תוצאה שנשמרה עד להפסקה.

הרוחות ביציעים היו סוערות. אוהדי כפר כנא יחד עם אנשי הקבוצה זעמו על החלטותיו של השופט, מה שגרם להתערבות של המשטרה שנכנסה כדי להפריד את הכוחות. פתיחת המחצית השנייה התעכבה בעקבות זריקת חפצים על צוות השיפוט מכיוון היציע של המארחים.

לאחר התערבות המשטרה, הרוחות נרגעו והמחצית השנייה יצאה לדרך. למרות שהייתה ב-10 שחקנים כפר כנא חיפשה את שער השיוויון, אך ללא הצלחה. בדקה ה-77 קיבלנו כדור נוסף ברשת. דודי הלל שחרר בעיטת יעף מ-11 מטרים לפינה השמאלית, וקבע את תוצאת הסיום,
0:2 חדרה.

כאמור בעקבות הניצחון חדרה החזירה את הפער ל-4 נקודות. מנגד, צעירי כפר כנא הסתבכה בעקבות ניצחונה הדרמטי של צור שלום, והפער ממקום המוביל למשחקי המבחן עומד כעת על 2 נקודות.
מאמן חדרה, מומו ניסטל, אמר לאחר המשחק: "היה משחק קשה מאוד במגרש שלא מתאים לשחקנים שלנו, יחד עם זאת היו רוחות חזקות והמון לחץ. גם שהובלנו 0:1 והיינו ביתרון מספרי חששתי שפתאום הם יחזרו, אבל ההגנה הייתה במיטבה בראשות אבהה וחודדה. מה שנשאר עכשיו זה לתת הצגה במשחק העונה ולעלות בסטייל". מגן הקבוצה, עומר הלוי, הוסיף: "עברנו שני משחקים קשים בשבועיים האחרונים בניצחון והפנים למשחק העונה".
תגובות
+ הוסף תגובה