נבחרת המחזור ה-23 במחוז הצפוני
מאת: קובי פורטל | 13.03.17 | 11:56
נבחרת המחזור ה-23 בליגה א' צפון. איכסל, חדרה ו"רובי שפירא" ניצחו ושמרו על הפער ביניהן. בתחתית, באקה עדיין לא אמרה את המילה האחרונה
גם לאחר המחזור ה-23 ליגה א' צפון נותרה צמודה מתמיד. המשולש בצמרת שכולל את איכסל, חדרה ו"רובי שפירא" עדיין במרדף אחת אחרי השנייה כאשר שלושתן רשמו ניצחונות בשבוע שחלף. בתחתית, סוער מתמיד. באקה אל גרבייה הצליחה לנצח ולחזור לעניינים, וממנה ועד לאסי גלבוע במקום ה-8 כולן מסובכות ונמצאות בסכנה. אלו הם ה-11 של המחזור.
אבי עמוס (הפועל אסי גלבוע) השוער הצליח להדוף פנדל שהסתמן לאחר מכן כחשוב במיוחד. במידה וגלבוע הייתה מפסידה בביתה לצור שלום היא הייתה מסובכת מתמיד.
חוסאם אבו סאלח (הפועל איכסל) משחק פשוט נהדר למגן הימני של איכסל. בישל את השער הראשון למהראן אבו ריא ורשם משחק מצוין מבחינתו.
מהראן אבו ריא (הפועל איכסל) שחקן נוסף של איימן חלאיילה. כבר התרגלנו לעובדה שהבלם כובש שערים בצרורות, ואחד נוסף הגיע בשישי מול צעירי כפר כנא.
עידן ויצמן (עירוני טבריה) בלם נוסף שהתחפש לקשר לכל דבר. שני בישולים נהדרים שלו הובילו את טבריה לניצחון יקר בחוץ על קריית אתא.
אור שלזינגר (הפועל "רובי שפירא" חיפה) גם כמגן שמאלי הוא יודע לעשות את העבודה. משחק נהדר לשחקן הכל יכול של עודד קוטר.
סעיד דיאב (הפועל "רובי שפירא" חיפה) הקשר האחורי של האדומים מהכרמל נתן הופעה מרשימה בתבוסה שהנחילה קבוצתו למכבי דליית אל כרמל.
אהוד מערבי (עירוני טבריה) איזו עונה נהדרת יש לקשר של אילן סויסה שכבש את השער הראשון בניצחון על אתא.

עומר בוארון (הפועל "רובי שפירא" חיפה) עם שער ענק ויכולת מצוינת מקבל הקשר מקום ב-11 ובצדק.
עומר מולאי (מ.ס. טירה) כנראה שהוא כבש את השער הכי חשוב של קבוצתו בניצחון על הפועל כפר כנא.
אסי גומה (הפועל חדרה) הוא לא עשה יותר מדי במשחק, אבל היה במקום ובזמן הנכון כדי לכבוש את השער שהעניק לחדרה ניצחון יקר מול בית שאן.
תימור אביטן (הפועל באקה אל גרבייה) בזכות פנדל מדויק שלו הצליחה באקה לנצח במגדל העמק ולחזור לחיים.
הנבחרת המלאה:
מאמן המחזור: עודד קוטר וצחי טיאר (הפועל "רובי שפירא" חיפה והפועל באקה אל גרבייה)
נכון, יחסי הכוחות בין "רובי שפירא" לבין מכבי דלייה ברורים, אך לנצח 0:6 זו אמירה בהחלט משמעותית שמלחיצה לא מעט את איכסל וחדרה. משחק נהדר של האדומים הובילו את עודד קוטר לניצחון ענק. מאמן נוסף שרשם תוצאה גדולה במחזור האחרון הוא מאמנה של באקה אל גרבייה שהשיג ניצחון שני ברציפות. במידה וטיאר יצליח להשאיר את באקה בליגה זה יהיה הישג שווה ערך לעליית ליגה.
תגובות
+ הוסף תגובה