שחקני עכו. בדרך לליגת העל (אבי רביבו)
מאת: מערכת אתר דאבל פס | 07.03.17 | 22:51
הפועל עכו נמצאת בדרך הבטוחה לליגת העל אחרי 0:2 בנשר, בית"ר ת"א/רמלה מאבדת גובה אחרי הפסד ביתי לקטמון, רמת השרון עם ניצחון דרמטי, ברקוביץ' עם 2 מ-18 וניצחון חוץ גדול לפתח תקווה בהרצליה
מכבי הרצליה - הפועל פתח תקווה 4:2
המלאבסים חזרו ליכולת שאפיינה אותם בשבועות האחרונים עם ניצחון שמשאיר אותם חזק בתמונת הפלייאוף העליון. האורחים שלטו ברוב המשחק ועל ליתרון כבר בדקה השניה כשבעיטה נהדרת של דניאל גרץ הרעידה את הרשת של ההרצליינים האומללים, ואור ברוך הכפיל עשרים דקות לאחר מכן. סלבישה סטויאנוביץ' (53) הוסיף את השלישי אחרי שניצל שמירה רעה בקרן. הרצליה התעוררה קצת והצליחה לצמק בדקה ה-64 כשבעיטה של ג'ורדן פושה פגעה בעומר ורד ונכנסה פנימה. פ"ת לא נבהלה, ירין חסן העלה ל-1:4, אבל המילה האחרונה הייתה של פושה עם בעיטה חזקה בתוך הרחבה שנכנסה פנימה. 11 שערים בשלושת משחקי הבית האחרונים שלה סופגת הרצליה, הפלייאוף מתרחק.
עירוני נשר - הפועל עכו 2:0
הצפוניים לא הציגו יכולת יוצאת דופן, אבל הצליחו להשיג את ניצחון החוץ הראשון שלהם ב-2017 ולצמק את הפער ממכבי נתניה לנקודה אחת בלבד (באופן זמני). בדקה ה-43, שער של מוראד אבו ענזה נפסל בגלל נבדל גבולי, אבל רגע לפני הירידה להפסקה ציון צמח כבש שער מרהיב עם בעיטה מצוינת מחוץ לרחבה. עכו המשיכה לחפש את השני עד שאדריאן רוצ'ט עשה זאת בענק (76) עם ספק בעיטה ספק הרמה שמוצאת את שוער נשר לא מוכן. חניכיו של שלומי דורה בדרך הנכונה לחזרה לליגת העל.
בית"ר ת"א/רמלה - הפועל קטמון 1:0
התרסקות. זאת המילה הכי קרובה לתאר את מה שעובר על הרמלאים לאחרונה. עד לא מזמן הם היו חזק בתמונת העליה, אלא שעוד איבוד נקודות בבית - הרביעי ברציפות - הפך את הסיכויים שלהם לקטנים מאוד. המשחק התחיל לצבור תאוצה בדקה ה-71 כשלוקוסה קיבל אדום בגלל כניסה פראית באחד משחקני קטמון, ושש דקות לסיום האורחים מצאו את הרשת כשקרן של אבירם ברוכיאן מצאה את הראש של ניבאלדו ונכנסה פנימה. הירושלמים בורחים מרחק מהקו האדום ופתאום פלייאוף עליון זה לא מילה גסה.
הפועל רמת השרון - אחי נצרת 1:2
ניצחון סופר חשוב למארחים למאבקי התחתית. דווקא הירוקים הם אלה שהכו ראשונים כבר בדקה הרביעית משער של עלא באכר. לונגו הגיב תוך שש דקות ואשכנזי קבע מהפך דרמטי שניות לסיום המשחק.
בני לוד - הפועל ראשון לציון 1:3
המארחים שהיו במקום ה-12 ערב המחזור הפכו את היוצרות ודילגו מעל הכתומים. אנס דאבור סידר יתרון בדקה ה-13, קדוסי השווה זמנית (46), נינו בפנדל (63) קבע 1:2, דאבור השלים צמד וסגר עניין בדקה ה-72.
הפועל ירושלים - מכבי שעריים 0:0
משחק חלש ותוצאה שלא משרתת אף אחת מהשתיים. עודד גביש ראה את הכרטיס האדום בתוך תוספת הזמן של המחצית הראשונה והשאיר את הרחובותים בעשרה שחקנים, אבו נימה דאג לאזן בדקה ה-71 שעצר מתפרצת של סמיה.
צפו בתקצירים:
תגובות
+ הוסף תגובה