צחי אליחן לדוד מלכה: "בן שרמוטה זה היום האחרון שלך פה"

צחי אליחן ודוד מלכה (אבי רביבו) צחי אליחן ודוד מלכה (אבי רביבו)
עימות מילולי חריף במיוחד נרשם בין שני שחקני מגדל העמק במהלך ההפסד 4:2 להפועל הרצליה, אליחן הוחלף מיד לאחר האירוע. קשר הקבוצה אסף מלול: "השופט אמר לי 'אני מניאק אם אני שורק לך שריקה אחת כל המשחק'"

הכל הולך קשה בהפועל הרצליה. החניכים של עופר טלקר כבר כמעט איבדו משחק שהיה בידיים שלהם, אך השיגו ניצחון 2:4 ביתי על הפועל מגדל העמק וצמצמו את הפער מטבריה שבמקום החמישי לנקודה אחת בלבד.

למרות משחק סוער ורב שערים, את ההצגה גנב דווקא חלוץ מגדל העמק, צחי אליחן, ולא במובן החיובי. בדקה ה-69, כאשר קבוצתו בפיגור 0:3, תקף אליחן בקללות את חברו לקבוצה, דוד מלכה, רק בגלל שבחר לא למסור לו במהלך ההתקפה.

אליחן הנסער התפרץ לעברו של מלכה ובקול רם, כשכל יושבי האיצטדיון שמעו, צעק לעברו: "בן שרמוטה", והוסיף: "זה היום האחרון שלך פה". מאמן מגדל העמק שלום לוי מיהר להחליף את אליחן שיצא מהמגרש בזעם.

אחרי שאליחן יצא, אותו דוד מלכה גם החזיר את האורחת למשחק עם שער בדקה ה-77 שקבע 1:3, כשארבע דקות מאוחר יותר ג'פרי ניסמבאום פתח דרמה גדולה כשכבש וצמצם ל-2:3 בלבד. למרות הניסיונות של מגדל העמק, תומר סדן חתם את תוצאת המשחק בדקה ה-89, והצטרף לרשימת הכובשים של הרצליה (יאיר שפונגין 33, מיכאל קירטבה (39, 57)).

מהנהלת מגדל העמק מסרו בתגובה: "נטפל במקרה ביום ראשון".

בנוסף, אסף מלול, קשרה של מגדל העמק, טען בסיום המשחק כי השופט, דור נזרי, דיבר בצורה גסה ולא מכבדת. לפי דבריו של מלול: "הערתי לשופט על כל מיני עבירות שהיו והוא לא שרק, הכל היה בצורה מכבדת. בכל פעם הוא אמר לי: "סתום", "שקט", "אני אעיף אותך מפה", ובאחת התגובות שלו הוא אמר: "אני מניאק אם אני שורק לך כל המשחק שריקה אחת".

מלול הוסיף: "ראיתי את המבקר של המשחק לפני שעלינו לאוטובוס ואמרתי לו שאני מתכוון להעביר מכתב להתאחדות לכדורגל. אי אפשר לעבור על זה בשתיקה. המבקר אמר לי שזו זכותי המלאה".

תגובת איגוד השופטים תובא כשתתקבל.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
מגדל
(אוהד: 19:17 17-02-2017)
שלום הנרי מקסים צחי אליחן עושה לכם בית ספר החתיכת אפס הזה מקלל בלי סוף .באימונים בכלל לא מתאמן זה השחקן הכי זבל שהגיע למגדל העמק בשנים האחרונות .ואדון מאמן שלא מאמן אתה בושה .
2
מגדל
(אוהד: 19:20 17-02-2017)
שלום אתה אפס. שלום אתה אפס.שלום אתה אפס.
3
אתר שמחפש רק את השלילי במגדל העמק
4
כתבה אומללה ומיסכנה
(משה : 21:00 17-02-2017)
אין לכם מה ליכתוב אז כותבים תסקר את החברים שלך מגילבוע ושפירא חיפה
5
מגמתי
(טל: 21:58 17-02-2017)
הכל מגמתי נגד הקבוצה הכל אינטרס ...
6
קנאים
(משה: 23:51 17-02-2017)
כתב נגד בקבוצה ההבנו ......גם שהיינו מקום רביעי כתבת רק שלילי ..די זה לא מעניין ומשעמם .
7
שטויות
(חיים: 00:05 18-02-2017)
אפשר לחשוב אם דני שחקנים רבים מילולית בכפר שלם ביבנה או בכפר סבא או טבריה זה תופס כזאת כותרת זה קורה כל הסמן במגרשים כתב אנטי מגדל העמק .....
8
שטויות
(אוהד רון: 00:29 18-02-2017)
את מי זה מעניין מה זה ? אתר מקומי? כתב חלש שהשתן עלה לו לראש ........ קנאי נגד הנרי נגד המערכת ... .
9
כתבה
(מערבי: 07:43 18-02-2017)
סתם אתה אוהב אש נגד הקבוצה צבוע
10
שטויות
(כרמל: 09:16 18-02-2017)
את מי זה מעניין בירודלים נתיה חולון אדדוד ? כתב פח וכתבה משעממת ורדודה על בסיס של רוע וקנאה ....
11
תתעוררו
(מגדל: 10:03 18-02-2017)
שלום תתעורר מהר לפניי שהיה מאוחר .לפי איך שזה נראה הקבוצה רוצה לליגה ב.
12
אני קורא את התגובות ולא מפסיק לצחוק עד כמה אתם מגוננים על המאמן והשחקן במקום להגיד שזה בושה ששחקן כזה נמצא אצלכם. בסך הכל האתר הביא את מה שהיה ומה שכל עם ישראל שמע במגרש בהרצליה תתבגרו אוהדי פח
13
שלום תעורר אדוני ,אתה המאמן
(אוהד מגדל: 20:38 18-02-2017)
צחי חייב ללכת הביתה ,אם הוא ישאר בקבוצה מגדל תרד ליגה. אי אפשר להבליג על ההתנהגות שלו פשוט בושה וחרפה,אין עונש אחר מלבד להפרד ממנו עוד היום. שלום האחריות שלך להתנהלות השחקנים לא של מישהו אחר. שבוע טוב ובהצלחה מול קרית אתא

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?