אוהדי בית שאן פרצו למגרש לאחר שער הניצחון של איכסל בתוספת זמן

שחקני איכסל חוגגים ניצחון דרמטי בבית שאן (עדי מלול) שחקני איכסל חוגגים ניצחון דרמטי בבית שאן (עדי מלול)
לעיניו של השופט, ניב שטייף, פרצו מספר אוהדים מיד כשנשמעה שריקת הסיום ורק בהתערבות כוח משטרתי נמנע אסון. עבודי דראוושה כבש בתוך תוספת הזמן והעניק ניצחון 2:1 דרמטי על היריבה. באסל טאהא הורחק

לגלריית התמונות המלאה לחצו כאן!

האצטדיון בבית שאן לבש היום (שישי) חג. כ-2,500 אוהדים מלווים בקופנטי, תופים, דגלי פריסה וגם רימון עשן שהודלק ביציע בית שאן, הגיעו לראות את מפגש הצמרת בין הפועל המקומית לבין איכסל מהמקום הראשון בטבלה וסיפקו אווירה של משחק לגטימי בליגת העל. וכיאה למשחק עונה, גם הכדורגל היה איכותי במיוחד. 3 שערים, אחד מהם עמוק בתוך תוספת הזמן, תצוגת עידוד אדירה של שני מחנות האוהדים, אדום אחד ודרמה ענקית שהסתיימה עם ניצחון ענק של איכסל 2:1.

משחק צמרת בליגה א'. מדהים (עדי מלול)
אוהדי איכסל (עדי מלול)
במהלך השבוע לא היה ברור מי יעמוד בין קורות השער ובצוות המקצועי של איכסל ניסו לעשות הכל כדי למצוא פתרון. בסופו של דבר בזכות טיפולים ממוקדים ואינטניסיביים, הצליחו להכשיר את בשאר דאהר שפתח ב-11 של חלאיילה. אבי מלכה, חלוצה של איכסל, התקבל בקריאות וקללות מצד אוהדי בית שאן שלא אהבו את ההתבטאויות של החלוץ בשבוע האחרון.

אבי מלכה. קבלת פנים לא כל כך נעימה (עדי מלול)
אירוע מצער התרחש דווקא מיד כשנשמעה שריקת הסיום לאחר שערו הדרמטי של עבודי דראוושה בדקה ה-95. מספר אוהדי בית שאן קפצו מהיציע לכר הדשא וזאת לעיני שופט המשחק, ניב שטייף. כוחות המשטרה זינקו למקום והרחיקו את שניים מהם, אך עד מהרה התפתחה מהומה וחפצים החלו להזרק בין שני היציעים כשגם מקל של תוף נזרק מכיוון יציע בית שאן לכר הדשא. תמונות שאנחנו לא אוהבים לראות במגרשי הכדורגל.

בחזרה לכר הדשא, איימן חלאיילה החליט לפתוח עם שלומי מראד בהרכב, גם בן בנימין פתח על חשבונו של חוסאם אבו סאלח המוצהב. מנגד, דן כהן ואלדר שפשה ריצו עונש הרחקה בעקבות הכרטיס האדום שספגו והיו מחוץ לסגל.

מפתיחת המשחק נרשם קצב מסחרר. בדקה הרביעית שלום עקיבא שלח כדור במרחק של 50 מטר ברגל שמאל, בשאר דאהר מתח איברים ונגע בכדור שפגע במשקוף.

הכדור במשקוף (עדי מלול)
6 דקות מאוחר יותר, הגיע הרגע של בית שאן. מהראן אבו ריא איבד כדור באזור מסוכן, לירון אלימלך השתלט ובמצב של אחד מול אחד מול בשאר דאהר הוכשל בתוך הרחבה, פנדל מוצדק. שלום עקיבא לקח את הבעיטה ותרגם אותה ליתרון מוקדם, 0:1.

אלימלך מוכשל (עדי מלול)
עקיבא כובש (עדי מלול)
בדקה ה-17 אבי מלכה קיבל כדור בתוך הרחבה, הצליח להשתחרר באזור מסוכן, אך באסל טאהא גלש מאחור והוציא לחלוץ את הכדור ברגע האחרון, ההתקפה המשיכה כאשר הכדור הגיע לניסן רביבו שהצליח לשחרר בעיטה וסחט הדיפה ענקית של חיים זיסקינד.

שתי דקות מאוחר יותר התקפה מתפרצת של איכסל יצאה לדרך, במצב של שלושה שחקנים על שניים, ניסן רביבו מסר שמאלה לענאן נסרלאדין, זיסקינד יצא מהשער כדי להחליץ את הקשר ששלח כדור מעל המשקוף. בדקה ה-21 שוב איכסל תקפה, הפעם בן בינימין מאגף ימין ניסה להגביה, הכדור שלו הלך היישר לכיוונו של זיסקינד שבדומה לדאהר מתח איברים והדף לקרן.

בדקה ה-40 ענאן נסרלאדין לקח כדור חופשי מרחק של 18 מטרים מהאגף, הקשר שלח כדור מדהים לחיבורים, זיסקינד עם זינוק מדהים עוד יותר הוציא את הכדור רגע לפני שחדר לרשת. 0:1 בהפסקה.

היה בולט מאוד בשורות בית שאן. שלום עקיבא (עדי מלול)
עם הירידה למחצית אוהדי בית שאן לא ידעו את נפשם לאחר שלטענתם, ולטענת שחקן בית שאן, אבי מלכה סימן להם אצבע משולשת. אנשי בית שאן באו בטענות לשופט ניב שטייף (טוב מאוד) ודרשו צהוב שני לחלוץ.

המחצית השנייה נפתחה ואיכסל המשיכה עם המגמה מהמחצית הראשונה של שליטה במרכז השדה והנעת כדור מסודרת. למרות זאת, המצב הראשון היה שייך לבית שאן. פריצה טובה של דימה אוסאצ'י בקו הסתיימה עם כדור רוחב לשלום עקיבא, הקשר היה חייב להשאיר ליניב דרעי שהיה פנוי לבדו, אך בסופו של דבר בעט ברגל ימין, החלשה שלו, הכדור חמק מעל המשקוף.

בדקה ה-61 החליט איימן חלאיילה לשלוח למערכה את עבודי דראוושה שהחליף את רמי דאהר. 4 דקות מאוחר יותר כדור ארוך נשלח לעבר אבי מלכה שהוריד בנגיעה לניסן רביבו, האחרון שיחרר פצצה מ-18 מטרים, זיסקינד התעופף והדף לקרן.

אם לא הוא זה נגמר בתבוסה. זיסקינד (עדי מלול)
בדקה ה-73 הלחץ של איכסל השתלם כשבמקביל בית שאן ספגה מכה קשה במויחד. כדור חופשי נשרק בעקבות עבירה במרחק של 16 מטרים מהרשת של זיסקינד, שטייף שלף לבאסל טאהא, שעשה את העבירה, את הצהוב השני והאדום. כדור של אבי מלכה נבעט בחוזקה לשער, זיסקינד הדף, הכדור עבר בין הרגליים של אדיר דיין ומי שהגיע ראשון הוא מהראן אבו ריא שדחק פנימה, 1:1.

באסל טאהא מורחק (עדי מלול)
טירוף בשורות שחקני איכסל (עדי מלול)
בדקה ה-76 כדור הוגבה מהאגף, פאדי זיאדה שעלה מהספסל בעט בנגיעה, אבי מלכה הסיט את הכדור היישר למשקוף. 4 דקות מאוחר יותר עבודי דראוושה ניצל מסירה לא טובה לעברו של שי כנפי, חדר לרחבה ומזווית קשה בעט לפינה הרחוקה, הכדור חמק ליד הקורה.

כשהיה נדמה שהמשחק הולך להסתיים בחלוקת נקודות, הגיעה הדקה ה-95. כדור חוץ נשלח לעברו של אבי מלכה, החלוץ חדר לרחבה, הוציא כדור רוחב לעבודי דראוושה שהיה לבדו באגף שמאל, הקשר שהיה פנוי לגמרי שלח בלי בעיה את הכדור פנימה, 2:1 ענק לאיכסל!

אבי מלכה עם הרוחב (עדי מלול)
דראוושה בטירוף (עדי מלול)
שחקני איכסל עם האוהדים (עדי מלול)
הקבוצה של איימן חלאיילה הוכיחה אופי לאחר שחזרה מפיגור מוקדם באחד מהמגרשים הביתיים שיש בליגה. הניצחון הגיע לאיכסל ובצדק. לאורך כל המשחק האורחים היו עדיפים ומסוכנים יותר מבית שאן, אך תחושת הפספוס בקרב הביתיים הורגשה בסיום לנוכח העובדה שהיו קרובים לקחת מהמפגש הזה נקודה חשובה.

ברזני בסיום. מאוכזב ובצדק (עדי מלול)
אבי מלכה ובהאא חליל בסיום (עדי מלול)
אבי מלכה חוגג (עדי מלול)
מאמן איכסל. איימן חלאיילה (עדי מלול)


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
אבי מלכה!
(בית שאני: 23:06 10-02-2017)
אתה גועל נפש של שחקן וגועל נפש של בן אדם! אתה חושב שלא ראו איך התגרת בבאסל.. נתת לו בוקסים. הבלם הכי טוב בליגה סגר אותך וזה אכל אותך היית מושבת! אבל שלא הולך לך אתה מתחיל לשחק מלוכלך!! בושה! אתה היית אמור לקבל אדום ולא הוא אחרי האצבע המשולשת!!
2
בושה של שיפוט
(אוהד בית שאן: 19:52 10-02-2017)
איך אתם נותנים ציון טוב מאוד לשופט זה פשוט עלוב. השוער של איכסל היה חייב לקבל אדום , לירון היה אחרון בברור. במחצית מול עינו של השופט אבי מלכה סימן אצבע משולשת כמה פעמים . מול העיניים של השופטים. שיפוט בושה. הקוון מסמן יד של איכסל. והשופט מסמן ניבל
3
בושה
(בית שאני: 21:04 10-02-2017)
צריכים להרחיק את אבי מלכה עשה אצבע משולשת במשך דקה לקהל שלנו חייב להיות מורחק! ומילה על הקהל מספר 1 תצוגה מדהימה עם 2500 ביצעים . שום דבר לא נגמר רק אנחנו נעלה ולא יעזור לאף אחד! יאלה בית שאןןןןןןןןן
4
לצערייייייייייייי
(בית שאני: 01:02 11-02-2017)
האמת היו יותר חדים וטובים מאתנו ומגיע להם לנצח , יש להם משחק התקפה מפחיד , ההבדל בכושר הגופני היה די ברור בין שתי הקבוצות...בהצלחה לנו בהמשך....
5
בעיה
(אלפנדרו: 06:13 11-02-2017)
בית שאן אחרה עשרים שנה הגיע הזמן לבנות דור חדש קדימה הפועל בית שאן
7
רק טבריה
(טברייני: 08:17 11-02-2017)
בית שאנים תפסיקו לחפש סיבות כל השבוע איימתם ותפסתם תחת שאתם הולכים להביס את איכסאל ,תבינו כבר שרק קבוצה כמו טבריה מסוגלת לנצח קבוצה כמו איכסאל !!!אז שבו בשקט וכנסו למכילה שלכם וניפגש ביום שישי תבואו עים בגדים שחורים כי אתם מגעים לגיהנום!!!
8
מספיק
(איכסאל: 09:58 11-02-2017)
תתבייייישוווו דיייי קרענו אותכם בבית. חבל נמלטם ששה שערים לפחות עדין מדבירם יש עוד כבוצה תקרע אותכם בו נראה אותכם בטבריה בישתם את הליגה
9
אבי מלכה תותח
(ערן רז-אור: 10:20 11-02-2017)
אוהדיי בית שאן חושבים שמותר לקלל את אבי מלכה את אשתו ואת הבת שלו והוא אמור להתעלם, אז יש לכם טעות חברים, אבי מלכה בנאדם לפני שהוא כדורגלן וגם אתם לא הייתם מתעלמים מקללות כאלה, ואגב גם שלום עקיבא הגיב באצבע משולשת לקהל של איכסל שגם חצה גבולות
10
מלכה
(ערן רז-אור: 10:21 11-02-2017)
עקיבא הגיב בדיוק כמו מלכה וגם לא נענש...אולי השופט גם הבין שהקהל חוצה גבולות עם הקללות האיומות האלה. ת
11
אכסאל
(שלבי אשרף: 14:01 11-02-2017)
מספר 4 אתה מדבר מקצועי וזה נכון בהצלחה בית שאן
12
שנה הבאה נראה את בית שאן
(הפועל אאפחם: 11:40 12-02-2017)
אני רוצה לראות מי הנקבות האחה שקפצו למגרש, יהיה בסדר

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?