מסתכל על נתניה מהמקום הראשון. דורה (יונתן גינזבורג)
מאת: מיכאל וייסרמן | 02.01.17 | 06:55
המשחק המרכזי של המחזור ה-17 בליגה הלאומית הוא גם משחק העונה בין הראשונה לשנייה. נתניה יכולה לעלות לראשונה לפסגה ועבור עכו זו הזדמנות לפתוח פער משמעותי בצמרת הליגה
המחזור ה-17 של הליגה הלאומית הוא גם אחד המחזורים החשובים ביותר, לפחות עבור הקבוצות שממוקמות בחלק העליון של הטבלה. המשחק המרכזי של המחזור יפגיש את המוליכה, הפועל עכו, עם סגניתה, מכבי נתניה, במשחק שמוגדר, ובצדק, כמשחק העונה.
שתי קבוצות מודעות לחשיבות המשחק.האומנם מדובר עדיין בשלב המוקדם של העונה, אך ניצחון במפגש הזה יקרב אחת מהן באופן משמעותי לליגת העל. עכו מגיעה למשחק הזה בפער של שלוש נקודות בלבד מנתניה וזאת לאחר שהקבוצה מעיר היהלומים הצליחה לחפר על עונש 9- הנקודות מפתיחת העונה. צמד המאמנים סלובודן דראפיץ' ושי ברדה מודעים לכך שנתניה אמנם לא מציגה כדורגל אטרקטיבי מדי, אבל עדיין מצליחה להשיג את הניצחונות הדרושים לקבוצה שרוצה לסיים את העונה בליגת העל. נתניה מתקשה לשחק ללא הקפטן ערן לוי וטרם קיבלה את התמורה מצמד החלוצים שהגיעו רועי דיין וברק בדש.
מהצד השניף עכו סיימה את שלושת המשחקים האחרונים עם 7 נקודות והקבוצה רוצה להמשיך ולשמור על המקום הראשון. בנוסף, שחקני הקבוצה לא שוכחים את התבוסה 0:4 מהסיבוב הראשון ומקווים להחזיר נקמה ספורטיבית. מאמן עכו, שלומי דורה, אמר לקראת המשחק: "המשחק הזה מוגדר כמשחק עונה, אבל חוץ מיוקרה הוא לא ישפיע יותר מדי על ההמשך. זה משחק שיכול לתת המון ביטחון, אבל לא יותר משלוש נקודות אם ננצח אותו. אנחנו מתכוננים כמו לכל משחק רגיל ובכללי מסתכלים על כל התקופה הקרובה שהיא עמוסה במשחקים ומקווים לצלוח אותה ולעבור אותה בצורה הכי טובה".
תגובות
+ הוסף תגובה