שחקני קריית מלאכי בסיום (לאה גורליק המקור קריית מלאכי)
מאת: גיא גפן | 24.12.16 | 13:22
קריית מלאכי הגיעה לאצטדיון טדי ולעיני 2,500 אוהדים הצליחה לחזור מפיגור של 0:1 ל-2:1 ולעלות לראשונה למקום הראשון בטבלה
לגלריית התמונות המלאה לחצו כאן!
משחק העונה בליגה ב' דרום ב' נערך אתמול (שישי) בטדי, ובסיומו נרשמה הפתעה גדולה כאשר מכבי קריית מלאכי גברה 2:1 על בית"ר נורדיה. עבור הירושלמים היה זה הפסד ראשון מתחילת השנה. בעקבות הניצחון עלתה קריית מלאכי למקום הראשון לראשונה העונה.
התפאורה בטדי הייתה מושלמת, 2,500 צופים ביציעים גדשו את אצטדיון טדי כיאה למשחק עונה. נורדיה נאלצה להסתדר ללא מאמנה משה סלמי, שהורחק בבית הדין המשמעתי של ההתאחדות, בעקבות העלבת שופט במשחק הקודם של הקבוצה מול עירוני מעלה אדומים.
משה בן ארוש, המנהל המקצועי, יחד עם גילי גור, עוזר המאמן, הדריכו את הירושלמים הפעם. בית"ר נורדיה פתחה בסערה ובאה על שכרה עם שער יתרון של אליאור משלי כבר בדקה ה-11. היה זה שערו השני של הרכש מבית"ר כפ"ס במשחקו השני בקבוצה.

השער העיר את האורחים. ואליעזר איילין הצליח לכבוש את שער השיוויון בדקה ה-25, תוצאה שנשמרה עד לסיום המחצית הראשונה.
החצי השני יצא לדרך, ולוח התוצאות השתנה שוב בדקה ה-75 כאשר אסף גובזה הימם את הירושלמים עם שער יתרון לזכות קריית מלאכי, והיקנה למאמנו, ויקטור גניש, 3 נקודות יקרות ומקום ראשון בתום המחזור ה-14.

בנורדיה ייחסו את ההפסד לספסל הקצר של הקבוצה, בזמן שאביתר ברוכיאן ואסף לוי ישבו על הספסל אולם לא היו כשירים לעלות. מה שהיה נדמה עד לא מזמן כמו שיוט בטוח של בית"ר נורדיה לליגה א', קיבל תפנית חדה בעלילה, וכעת יש לקחת את מכבי קריית מלאכי כמועמדת רצינית לעלייה.
בית"ר גבעת זאב ומכבי עירוני אשדוד מזדנבות במקומות 3-4 בהתאמה בפיגור 6 נקודות מהמוליכות, ממתינות למעידה נוספת של השתיים. בשבוע הבא תצא בית"ר נורדיה למשחק חוץ מול עירונית בית שמש החלשה, בעוד שקריית מלאכי תארח את צעירי רהט המפתיעה.
תגובות
+ הוסף תגובה