שלומי מראד בדרך החוצה מהפועל איכסל?

שלומי מראד (אבי רביבו) שלומי מראד (אבי רביבו)
פרסום ראשון: הצוות המקצועי מאוכזב מהקשר שהגיע בקול תרועה מאסי גלבוע. במשחק מול אתא השחקן הוחלף, וזה החליט לעלות ליציע. האם האחרון עשוי לסיים את דרכו אחרי חודש בלבד?

הפועל איכסל עוברת ימים לא קלים. הקבוצה לא מצליחה לנצח במחזורים האחרונים ואיבדה מכוח ההרתעה שלה בצמרת ובמאבקים מול הפועל חדרה.

מי שמקבל את רוב הביקורות הוא קשר הרכש שהגיע בקול תרועה, שלומי מראד. כזכור, הפועל איכסל נלחמה לצרף את הקשר והפעילה הרבה לחצים על אסי גלבוע שבסופו של דבר הסכימה לשחררו לאחר שזו צירפה את שינהר מורד מהפועל עפולה.

מראד שותף בארבעה משחקים עד כה במדי הפועל איכסל, ובצוות המקצועי הספיקו כבר להבין כי הציפיות ממנו היו גבוהות מדי, ובימים האחרונים הביעו אכזבה קשה מהיכולת של הקשר במשחקים בהם שותף, ולא מן הנמנע שכבר בימים הקרובים יקבל הודעה כי הוא משוחרר מהקבוצה.

במשחק הליגה האחרון ביום שישי מול קריית אתא החליט איימן חלאיילה, מאמן הקבוצה, להחליף את מראד במחצית. האחרון לא אהב את החילוף ולאחר מקלחת מוקדמת העדיף לעלות ליציע ומשם להמשיך לראות את החצי השני של משחק קבוצתו.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
שלומי מראד אכזבה גדולה אבל לא אשם
(הפועל איכסאל: 18:02 19-12-2016)
עם כל הכבוד הוא לא כל כך אשם. אם מביאים קשר מקבוצה שבמקום האחרון ולא הצליח להוביל אותה אז אל תצפו שיוביל קבוצה במקום הראשון. כגודל הציפיות כך גם גודל האכזבות
2
להנהלת איכסל
(אוהד מהצפון: 18:46 19-12-2016)
לפי דעתי גל אלקנתי שמשחק בבית שאן מתאים לקבוצה להחתים אותו בבקשה בהצלחה
3
שלומי מראד
(טל: 15:58 20-12-2016)
מהיכרות אישית עם שלומי בעבר הוא צריך שקט ובטחון . לא לבוא באשמות אחרי משחק חלש ולא להרים על כתפיים אחרי משחק טוב . תנו לו בטחון ושקט מקצועי הוא כבר יביא מספרים ויעשה את ההבדל . סבלנות ושקט זה הסוד !!!
4
הפועל אכסאל
(אשרף שלבי: 17:27 20-12-2016)
על ההנהלה להתביש וללכת הביתה עם 20 שחקן רכש צריך להוביל 10 נקודות ממקום שני המאמן אימן חלילה עם כל הכבוד הוא מתאים לליגה א
5
הפועל אכסאל
(אשרף שלבי: 17:33 20-12-2016)
יש פתגם אומרים לך על גדול תהיה גדול תביאו שחקנים ליגת על לא שחקנים מליהגה ב יש להנהלה חשבון פתוח מהמעוצה מקומית

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?