בטבריה זועמים על השחקנים: "קודם שלא יביישו את המועדון, אחר כך שיבכו על המשכורות"
אחת מתקופות השפל של המועדון בשנים האחרונות. שחקני טבריה (וואסים מוואסי)
מאת: מיכאל וייסרמן | 04.12.16 | 14:24
בהנהלת עירוני טבריה זועמים על היכולת והגישה של השחקנים בהפסד המשפיל להפועל חדרה 0:4. לא מן הנמנע כי חלק מהם יעזבו כבר בשבועות הקרובים. למרות ההפסד בהנהלה חילקו את המשכורות
ההפסד המשפיל להפועל חדרה ביום שישי האחרון (0:4) מסרב לרדת מסדר היום של ראשי עירוני טבריה. במועדון זועמים בעיקר על גישה של חלק מהשחקנים. ראשי הקבוצה סיפרו כי כל נושא המשכורות שהעסיק את השחקנים בשבוע שעבר גרם לחלק מהם לבוא לא מאופסים למשחק מה שהוביל לפתיחה מזעזעת כאשר חדרה הובילה 0:3 אחרי רבע שעה בלבד.
גורם בהנהלה אמר בנושא: "השחקנים הביכו את המועדון אז לפני שיבכו על עיכוב של שבוע במשכורות כדאי שייראו את היכולת שלהם על כר הדשא. יש פה שחקנים שצריכים לקבל עונשים וקנסות. אמנם חדרה קבוצה טובה יותר מאיתנו, אבל אסור לנו להיראות כמו שנראנו".
במועדון מתכוונים לערוך שיחות אישיות עם השחקנים כאשר חלקם השחקנים צפויים לקבל הודעת שחרור בשבועות הקרובים. "יש מספיק שחקנים שרוצים לשחק בטבריה", הוסיפו בהנהלה.
בלי קשר להפסד, מיד בסיום המשחק נכנס יו"ר זוהר יצחק לחדר ההלבשה וחילק את המשכורות. לאחר ההפסד ירדה טבריה למקום ה-11 בטבלה ובשישי הקרוב תארח את הפועל באקה אל גרבייה.
תגובות
+ הוסף תגובה