דני אסולין: "ההפסד לרמה"ש הוא אחד הכואבים שהיו לי מאז שאני בכדורגל"

דני אסולין (בסט בול) דני אסולין (בסט בול)
גם אחרי 3 ימים בעפולה מתקשים להתגבר על ההפסד 2:4 לרמת השרון. יו"ר הקבוצה הוציא הודעה לתקשורת ובאופן מפתיע גיבה את המאמן: "מאמן לא אשם בכל דבר ובטח לא במה שקרה"

הפועל עפולה נמצאת בימים לא פשוטים כלל. ההפסד 2:4 לרמת השרון ביום שני האחרון פגע קשה באופן מנטלי ומקצועי, וללא ספק יהיו לו השלכות להמשך העונה. כזכור, שחקניו של אייל לחמן כבר הובילו 0:2 עד הדקה ה-73, אז הגיע המופע של אור אוסטוינד שפשוט ריסק את המארחת.

בצעד מפתיע, החליט יו"ר עפולה, דני אסולין, להתייחס לתקופה שעוברת על קבוצתו, להמשך העונה והעביר מסר לאוהדים שכן ממשיכים להגיע למשחקים.

"לא ציפינו לפתיחת עונה דלה כל כך בנקודות", אמר אסולין והוסיף: "יחד עם זאת אני ושותפיי לניהול הקבוצה מודעים למספר בעיות מקצועית שהתעוררו במשחקים האחרונים ובגללן קשה לנו להכריע משחקים. ההפסד לרמת השרון הוא אחד הכואבים שהיו לי מאז שאני מנהל כדורגל. אין הסבר למה שקרה ב-20 הדקות האחרונות של המשחק. ליבי עם השחקנים שהשקיעו מאמץ אדיר כדי לשמח את האוהדים ואותנו ולבסוף ירדו מהמגרש מנוצחים".

אסולין המשיך וסיכם: "בעניין המאמן, אני רוצה להרגיע את להקת צמאי הדם ועורפי הראשים למיניהם. מאמן לא אשם בכל דבר ובטח לא במה שקרה נגד רמת השרון. לחמן עובד קשה כדי להוביל את הקבוצה לצמרת. השחקנים מעריכים אותו ומחויבים לו. יחד עם זאת קיימים בינינו חילוקי דיעות מקצועיים, שהם פתירים. אני קורא לאוהדים לחבק את השחקנים, לתמוך ולעודד גם את הצוות המקצועי ואני בטוח שבקרוב נדע ניצחונות והצלחות".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
ענק
(דוד יפה מאוד : 12:21 17-11-2016)
הגיבוי לצוות וההבנה הם מעולים .אבל לפעמים כאשר לא מסתדר נפרדים .זה לא חוג זה מדובר במקצוע אכזר והדרישות בהתאם כמו שאתה משלם אתה צריך לקבל הפסדים היו ועוד יהיו .השאלה כמה השחקנים רעבים בשביל המאמן .והמערכת .
2
בושה
(עפולאי: 14:03 17-11-2016)
מר דני אסולין איפה תומר? יש שמועה שהוא התפטר הנכס הכי גדול של הפועל עפולה הלך לכם זה אומר הרבה על המפולת של הפועל עפולה תמשיכו ככה ליגה א' קרובה.
3
הכל מתחיל וגם נגמר בניהול
(ניהול חביבי: 15:18 17-11-2016)
אדון דני הרי אתה יודע שהדברים לא מתנהלים באופן תקין ואפילו אין ניהול כלל אז מה הבכי על התוצאות.
4
דני השפן
(שי: 23:04 17-11-2016)
רק לפני שבועיים רציתה לזרוק אותו מה עכשיו ילקקן ליגה א אין מנוס

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?