דודי רוזנפלד: "הפועל עכו לא תהיה שק חבטות של אף אחד"

דורה זועם על ההחלטה של לייבוביץ' דורה זועם על ההחלטה של לייבוביץ'
יו"ר הפועל עכו זעם על השיפוט במשחק מול הפועל רמת גן ובעיקר על ההחלטה להרחיק את הקשר מחמוד עבאס. בעכו מתכוונים להעביר מכתב חריף לאיגוד השופטים

הפועל עכו אמנם יצאה עם נקודה חשובה במשחק החוץ מול המוליכה הפועל רמת גן, אבל במועדון מסרבים להרגע מהשיפוט הנוראי, לטענתם, של שופט המשחק גל לייבוביץ'.

בדקה ה-45 החליט לייבוביץ' להרחיק בצהוב שני את הקשר מחמוד עבאס. הדבר גרם למהומה רבתית על כר הדשא ובתחילת המחצית השנייה, אף הרחיק את מאמן עכו שלומי דורה. עבאס, שנותר המום מההרחקה, העלה פוסט בעמוד הפייסבוק שלו כאשר כתב: "נקודה חשובה יחסית לדברים ההזויים שקרו היום. למרות שלא הגיע. סליחה על האדום".

יו"ר הקבוצה דודי רוזנפלד הגיב לדבריו של עבאס: "מחמוד בוקר טוב. אין לך באמת על מה להצטער מי שצריך להצטער, להתנצל, ולהתבייש זה השופט, ואני לא מתכוון לעבור לסדר היום ללא תגובה. כבר מחר אני אשלח מכתב חריף מאוד לאיגוד השופטים שיבינו כולם שהפועל עכו לא תהיה שק חבטות של אף אחד. מה שקרה בשישי זאת שערוריה שאין לי דרך להסביר אותה, ואתה מחמוד תהיה רגוע אתה שחקן מצוין ויותר מזה אדם נהדר וראית איך החברים שלך נלחמו בגבורה בשבילך ובשביל כולנו".

מעכו נמסר בתגובה: "השיפוט במשחק מול רמת גן היה שערורייה. אנחנו נשלח מכתב חריף מאוד לאיגוד השופטים בו נפרט את הצד שלנו בנושא. אנחנו מעריכים מאוד את איגוד השופטים ומצפים שהם יקחו את הנושא ברצינות ויפעלו בהתאם".




 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
עכו
(דני: 16:17 06-11-2016)
אני מקווה בשבלנו ובישבילכם שלא תעלו ליגה פשוט חבל שבע וחצי אוהדים
2
מה אתם בוכים ?
(אביב: 19:13 06-11-2016)
בלי עזרה של השופט לא הייתם מנצחים את ראשון לציון אצלכם בבית . תשאל את דורה " הוא לא מדבר על שופטים .... אבל .." סתם בכיינים !!
3
התנהגות של צ'חצ'חים
(זהב: 20:46 06-11-2016)
אדום שנוי במחלוקת הוא לא סיבה להתנהגות שכונתית כזאת
4
תגובה ל 1
(עכו: 05:34 07-11-2016)
מי אתה שתקבע ??? על אפכם וחמתכם עכו יעלו בושה !!!!!! 7 אוהדים?????? חחחח מוזמן לעכו חוצפן!

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?