ממשיכה לאכזב: משחק שני ברציפות ללא ניצחון ל"רובי שפירא"

המשחק הכי עצבני של העונה (כמאל אבו סעדה) המשחק הכי עצבני של העונה (כמאל אבו סעדה)
הקבוצה החיפאית רצתה לחזור למסלול הניצחונות במשחק החוץ מול מכבי דליית אל כרמל, אבל חילצה רק נקודה לאחר שסיימה בתיקו 1:1. שתי הקבוצות שיחקו אגרסיבי. בן מוחה הורחק

אוהדי הפועל "רובי שפירא" חיפה קיוו כי קבוצתם תשכח את התבוסה מהשבוע שעבר, תשחרר ותשיג את תוצאת השבת, ואולי אף תעלה למקום הראשון. הקבוצה החיפאית יצאה למשחק חוץ מול מכבי דליית אל כרמל ובמקום שמחה והנאה, אוהדיה קיבלו עצבים ואכזבה.

מנגד, מכבי דלייה קיוותה לחולל הפתעה ולהנחיל הפסד שני ל"רובי שפירא", אך המשחק הקשוח והפיזי מצד שחקניה לא עזר ודלייה עדיין ללא ניצחון ביתי מתחילת העונה.

השופט, יואב מזרחי, הוציא לדרך את המשחק לעיני כ-350 צופים שרובם שייכים לקבוצה האורחת. הרבה זמן לא ראינו משחק כה קשוח מצד שתי הקבוצות, צוות השיפוט איבד את השליטה על הנעשה במגרש, חזינו מספר עבירות קשות, מורחקים, תגרה בין שני ספסלי הקבוצות בה הורחקו חבר הנהלה ומאמן שוערים מורחקים.

המהומות בחדרי ההלבשה (כמאל אבו סעדה)
המשחק עצמו לא התעלה לרמה גבוה והיה חלש ברובו. המון עצירות רבות הפריעו למשחק להתנהל בצורה תקינה. בדקה ה-15 חלוץ חיפה מראדונה דיבי נתן מכה לאשכיו של אסף בן מוחה, השופט החליט להתעלם וזה גרם לזעם רב על הספסל של המארחים. דקה עברה, שלומי בן עשור עבר את ה-אין הגנה של דלייה ואת השוע,ר ומזווית קשה בעט לרשת החיצונית.

בדקה ה-25 נידאל חוג'יראת מדליה פצע בצורה קשה את ליאור לינדר וראה את הכרטיס הצהוב. במקום התפתחה תגרה בין כל השחקנים ושני ספסלי הקבוצות. מאמן השוערים של "רובי שפירא" טען שקיבל בעיטה לאשכיו מחבר הנהלה של דלייה. בסיום התקרית השופט החליט להרחיק שני חברי הנהלה בדלייה ואת מאמן השוערים החיפאי.

מה תגידו על זה? (כמאל אבו סעדה)
בשל אותו אירוע החליט מזרחי להוסיף שבע דקות למחצית הראשונה אשר במהלכן "רובי שפירא" עלתה ליתרון משערו של סעיד דיאב ששיחרר בעיטה אדירה מ -30 מטרים שנעצרה בחיבורים. שער ענק לקשר, 0:1.

במהלך המחצית הראשונה שלף מזרחי חמישה כרטיסים צהובים. גם בירידה למחצית נרשמו הרבה עימותים וגידופים מצד שחקני שתי הקבוצות וטענות רבות על צוות השופטים. המשחק האגרסיבי נמשך גם במחצית השנייה. בדקה ה-77 דלייה הצליח להשיג שיוויון במהלך קבוצתי מבריק לאחר שברכאת ווהב מסר כדור רוחב לקפטן שלו ענאן נסראלדין שבעט לרשתו של איטח, 1:1.

במחצית השנייה נצפה אותו חבר הנהלת דלייה שהורחק כשהוא עומד ליד ספסל הקבוצה ומביא כדורים, טענות של ספסל האורחת לא זכו לתגובה מצידו של הקוון. מזרחי הוסיף 6 דקות למחצית השנייה שבהן לא הצליחה אף קבוצה לכבוש את שער הניצחון.

שוב התאכזבו. אוהדי "רובי שפירא" (כמאל אבו סעדה)
במשך דקות ארוכות הביעו אוהדי חיפה זעם רב על השחקנים ועל הצוות המקצועי. "נמאס לנו מהמשחק הגרוע שלנו שנמשך כבר זמן רב", אמר אחד האוהדים. המאמן החיפאי עודד קוטר אמר בסיום: "היה משחק חם מאוד ופיזי. לא מרוצה מהתוצאה, אך מרוצה מהשחקנים. אנשים עובדים כל השבוע ומגיע שופט שהוא לא ברמה של הליגה. היה מלחמה לא כדורגל. כואב שלא ניצחנו". מהצד השני, אלי מזרחי, אמר בסיום: " המשחק קצת ברח מהידיים של השופט, אם היה מוציא אדום על ההתחלה אז זה היה נראה אחרת. אני מעודד מהנקודה כי היינו ב-10 שחקנים וחזרנו מפיגור. אם אסף בן מוחה לא היה מקבל אדום היינו יכולים לנצח כי היינו במומנטום טוב".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
שפירא אתם קבוצה של בכיניים
(בית שאן..: 17:40 06-11-2016)
נוכחתי במשחק היה משחק טוב ואגרסיבי מאוד אז למה אתם בוכים :: שכחתי שאתם קבוצה של כוסיות כל הכבוד לדליה ולענאן נסרלדין אתה שחקן רמה מעל שתי הקבוצות הצעתי אלייך תברח המקום שלך בליגות יותר גבוהות..
2
שפירא אתם מגיעלים ואפסים אדישים מה הבעיה זה הכדורגל למה אתם מתבכיניים ולכתב אני מציע לך פעם הבאה תפרגן לדליה קבוצה צנועה עשת משחק מדהים של לחימה
3
השופט רצה שרובי ינצחו
(שופט חלש: 18:25 06-11-2016)
השופט רצה שרובי ינצחו שרובי הובילי התחמלו בהעברת זמן השופט לא הגיב היתה עבירה על בו מוחא ומשיכה בחולצה עליו השופט שרק הפוך נתן צהוב לבן מוחא שדליה השוותה השופט התחיל לתת צהובים לדליה שיפוט חלש
4
בהצלחה לכם
(קדימה דליה אחלה מקום: 18:25 06-11-2016)
קדימה דליה אוהבים אותכםי
5
אלי מזרחי נתותח
(נאור: 18:26 06-11-2016)
אלמ מזרחי יא תותחח

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?