נשארים עד למשחק מול מגדל העמק. שחקני באקה אל גרבייה
מאת: מיכאל וייסרמן | 02.11.16 | 11:43
שחקני הרכש הגיעו אתמול לאימון הקבוצה ושוחחו עם ראשי המועדון ובהחלטה עם המאמן צחי אילוז החליטו להשאר עד למשחק הקרוב מול מגדל העמק. ברקוביץ', משפתי וחליפה קיבלו אישור לשחרור מיידי אחרי המשחק. השחקנים יקבלו את כספם
האם המצב הכלכלי והמקצועי בבאקה אל גרבייה בדרך לפיתרון? לאחר שבוע של מחאה שכלל שביתות ואי התייצבות למשחק החוץ מול טירה, הגיעו אתמול כ-12 השחקנים מהמגזר היהודי שהוקפאו על ידי ההנהלה בשישי האחרון, לפגישה.
עוד קודם לכן שלחו השחקנים, באמצעות עו"ד יהב ארגמן, מכתב חריף להנהלת באקה בבקשה לשלם את מלוא חובתם לשחקנים ולאפשר להם להשתחרר מהקבוצה לאחר שההנהלה הפרה את החוזה מולם. חברי הנהלת הקבוצה מיד זימנו את השחקנים לפגישה שנערכה אתמול (שלישי) בערב ובה הודיעו כי הבעיות מול העירייה הסתדרו והמשכורות ישולמו.
השחקנים שזעמו על הבלאגן הניהולי בשבוע האחרון ביקשו להשתחרר מיידית מהקבוצה, אבל לאחר בקשתו של המאמן צחי אילוז הוחלט כי רובם יישארו עד למשחק הקרוב מול הפועל מגדל העמק ביום שני, ולאחריו כל שחקן יחליט לגבי עתידו.
שלושה שחקנים שהודיעו בוודאות כי ישתחררו באופן מיידי הם השוער חן ברקוביץ', הבלם גיא משפתי והחלוץ אדיר חליפה. גם המגן אלירן ג'ורג' עזב את הקבוצה. אילוז ביקש מהשחקנים להירתם למערכת ונראה כי אלה יבקשו לעזוב אחרי המשחק.
אחד השחקנים אמר בנושא: "אנחנו זועמים על ההתנהלות של ההנהלה. היא לא רק שלא שילמה את המשכורות, אלא בעיקר הזניחה אותנו ואפילו לא התייחסו אלינו. בשלב זה לא נראה פיתרון שישאיר אותנו". גם אילוז עצמו לא צפוי להישאר בקבוצה.
תגובות
+ הוסף תגובה