סלובודאן דראפיץ' (ערוץ הספורט)
מאת: רז זהבי | 30.10.16 | 09:57
גינויים מקיר לקיר לנוכח הפוסט שהעלה אייל סגל, הבעלים של מכבי נתניה, נגד שחקנים בקבוצה והצוות המקצועי. שחקן בכיר: "לנו השמש זורחת מהתחת? כל מי שיש לו שקל וחצי חושב שהוא יכול להגיד מה שהוא רוצה"
סערה במכבי נתניה בעקבות הפרסום ב"דאבל פס" בנוגע לפוסט חריף במיוחד שהעלה אייל סגל, הבעלים של הקבוצה, ועיקרו ביקורת קשה על הצוות המקצועי והשחקנים בקבוצה. בעקבות הסערה שפרצה ודבריו של המאמן סלובודאן דראפיץ' שפורסמו כאן, נשלח המנכ"ל, ניב גולדשטיין, לשוחח עם המאמן ולנסות ולהרגיע אותו. במהלך השיחה חזר דראפיץ' והדגיש כי הדברים שנכתבו על ידי סגל אינם לרוחו. יתרה מכך, גם לאחר האימון אתמול (שבת) נשמע דראפיץ' כעוס ופגוע ובמיוחד לאחר הודעת המועדון שיצאה לאתר האוהדים וששמה דגש על כך שדבריו של דראפיץ' שפורסמו באתר "דאבל פס" סולפו.
דראפיץ': "מדובר בדברים שלא תלויים בי. אין לי שליטה על מה שכותב הבעלים ואין לי שליטה על ההודעות שיוצאות מהמועדון. אני עומד מאחורי דבריי, מוכן ללכת למכונת אמת ומי שמכיר אותי יודע שאצלי יש רק אמת אחד. אמרתי ואני חוזר לא ראיתי את הדברים שנכתבו על ידי הבעלים אייל סגל בעין יפה. אני בהחלט מתכוון לשוחח איתו בנושא בעיתוי שאני אבחר לנכון. אמרתי ואני חוזר ואומר אם יש לו בעיה איתי או אני מהווה בעיה, אני מוכן ללכת".
לאורך השבת הוצף דראפיץ' בהודעות תמיכה רבות מצד אוהדים, אנשי כדורגל ושחקנים אותם אימן בעבר לרבות שחקנים ממכבי נתניה. הדברים שכתב סגל גרמו להלם בכדורגל הישראלי זאת מאחר ודראפיץ' נחשב לאחד מהמאמנים הטובים, המוערכים והמובילים בכדורגל הישראלי, וכמו כן רק בזכותו ובזכות מקצועיותו מכבי נתניה שיקמה את עצמה מקצועית והיא פתחה מצוין את העונה.
פרשן הכדורגל ושחקן הנבחרת לשעבר, משה סיני, התייחס לנושא במסגרת שידורי הליגה הלאומית ואמר: "אם אני דראפיץ', אני הולך הביתה בעקבות הדברים". גם מגיש שער השבת, יונתן כהן, התייחס לעניין וציין שהדברים שכתב אייל סגל והפוסט שהעלה חמורים מאלו שנכתבו על ידי סתיו שחם הבעלים של הפועל כפר סבא.
שחקני מכבי נתניה שמחוברים מאוד לדראפיץ' ושספגו אף הם ביקורת במסגרת הפוסט של סגל, הגיבו בתקיפות וחלקם אף יצא בצורה קשה ונחרצת נגד הבעלים. אחד מהשחקנים הבכירים של המועדון ציין: "השמש זורחת לנו מהתחת? כל מי שיש לו שקל וחצי חושב שהוא יכול להגיד מה שהוא רוצה. יש לנו תחושה שאם לא ננצח את מכבי הרצליה בכלל יהיה בלאגן". שחקן אחר הוסיף: "הדברים שכתב אייל סגל מיותרים. זו סתם חנפנות בולטת לקהל וזה לא עושה טוב לאף אחד. אייל יכול להיכנס לחדר ההלבשה, לדבר עם כל שחקן ועם הצוות המקצועי, אבל בפירוש לא להתנהל בצורה כזו ולתת פומביות לדעותיו ולביקורת שלו. כבר נמאס לשמוע שהוא אומר כל הזמן שהוא קודם כל אוהד. הוא חייב להבין שהוא קודם כל בעלים וכולנו רוצים שהוא ידאג להתנצל ומהר, קודם כל בפני דראפיץ'. יש לנו מאמן ברמה הגבוהה ביותר שיכולה להיות בכדורגל הישראלי".
סגל עצמו התייחס לפרשה בפוסט נוסף שהעלה באתר האוהדים. בין היתר כתב סגל: "לא תמיד נסכים כולנו לדרך ולסגנון אבל בראש ובראשונה לכולנו אינטרס משותף אחד, הצלחת המועדון ולמכבי נתניה העונה יש את היכולת להיות תלויה בעצמה, גם להתחבר לקהל כפי שעשתה במשחקים הראשונים וגם להגיע להישגים ספורטיביים".
תגובות
+ הוסף תגובה