מאמנה החדש של נצרת עילית. עידן בראון (ערוץ הספורט)
מאת: קובי פורטל | 16.10.16 | 17:40
מאמנה החדש של הפועל נצרת עילית העביר את אימון הבכורה ובראיון ראשון התייחס למטרות, לסגירת המעגל ולהגשמת החלום עבור אדם משמעותי בקריירת האימון שלו
הפועל נצרת עילית יצאה לדרך חדש. אחרי עזיבתו של רפי בוסקילה, במועדון החתימו את עידן בראון כמחליפו בתקווה שזה ינסה להוציא את הקבוצה לדרך חדשה. אחרי העדרות ארוכה מהמגרשים, חזר המאמן לקווים והיום (ראשון) ערך את האימון הראשון שלו.
בראיון ראשון סיפר בראון על ההרגשה לחזור ולהיות מאמן ראשי: "אני מרגיש מצוין באופן אישי נצרת עילית היא חלק בלתי נפרד ממני. ברגע שהגיע ההצעה לא היססתי. המקום מאוד יקר לי גדלתי כאן, זה מקום שנתן לי להתחיל את הקריירה בתור מאמן, יש לי חיבור מצוין עם האנשים כאן, שמח שחוזר לאמן את הקבוצה הבוגרת. ידעתי שהיום הזה יגיע".
לשאלה אם הוא מאמין בסגל הקיים ענה: "קודם כל אם לא הייתי מאמין לא הייתי מגיע. יש סגל מספיק טוב, הקבוצה הייתה בשנים האחרונות בתחתית והיא נאבקה על חייה, נצטרך לעשות הכל כדי לייצב את המצב, זה לא סוד שיש הרבה עבודה. נעשה שינויים בקבוצה".
על המטרות הוסיף: "המטרה היא לייצב את הקבוצה. המצב לא טוב, הקבוצה עדיין לא ניצחה. אני חושב שניצחון יתן לנו ביטחון ונוכל להתחיל להיות לגטימיים. אני מרגיש את השחקנים שמאמינים שהקבוצה יכולה להתברג. עובדתית עדיין לא ניצחנו. אני לא רוצה להגדיר מטרות, במצב של היום צריכים להתקדם ממשחק למשחק".
בראון ביקש להתייחס גם לאדם אחד מיוחד ומשמעותי בקריירה האישית שלו: "מי שהתחיל את קריירת האימון שלי הוא עובד גרינפלד ז"ל. היום זה היה כמו סכין בלב להכנס ולא לראות אותו במגרש. נכנסתי לחדר ההלבשה וכל הזמן הפרצוף שלו היה מולי. אני יודע שהוא תמיד חלם לראות אותי על הקווים בנצרת עילית והגשמתי לו את החלום, אך לצערי הוא לא כאן כדי לראות את זה. בטוח שלמעלה הוא גאה בי ושמח בשבילי".
תגובות
+ הוסף תגובה