ויקטור מרעי סיכם בעירוני טבריה

חוזר לטבריה. מרעי (עודד חסין) חוזר לטבריה. מרעי (עודד חסין)
פרסום ראשון: החלוץ שכבר שיחק במועדון בליגה הלאומית, הצטרף באופן רשמי לסגל של אילן סויסה במטרה לחזק את חוד ההתקפה. צפוי לשחק מול מגדל העמק בשישי

לאחר שני הפסדים בעירוני טבריה החליטו על שינויים בסגל. ויקטור מרעי, החלוץ בן ה-27, סיכם בקבוצתו של אילן סויסה, והצטרף באופן רשמי לסגל כדי לחזק את החוד ההתקפי של טבריה.

מרעי לא שיחק בשנה האחרונה, ולמעשה קבוצתו האחרונה הייתה עירוני טבריה כשזו שיחקה בליגה הלאומית. החלוץ כבש 6 שערים בעונת 2014/15 במועדון מעיר הכנרת, וכעת ינסה לעזור לחלק הקדמי של המועדון.

שני ההפסדים האחרונים, למ.ס. טירה ולהפועל איכסל, הדליקו לא מעט נורות אדומות בקרב אנשי המועדון ומאמן הקבוצה. טבריה סובלת מסגל דליל וחוסר עומק בספסל החילופים. רק במשחק מול איכסל שיחקן אבי עמר כמגן ימני בעקבות פציעות והרחקות של מספר שחקנים. בטבריה מתכוונים לצרף בלם וקשר אחורי כדי לעבות את הסגל.

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
טבריה מנוהלים עיי ליצנים
(בית שאני: 20:04 02-10-2016)
מוריס אוזן לא היתה הבעייה
2
קבוצת פח אשפה
(גילוש: 16:00 02-10-2016)
חג שמח לכולם ולכל הליצנים במועדון

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?