מאור אושרי ושגיא סבג שוחררו מאסי גלבוע
הוא האשם? לא בטוח. סבג (אבי רביבו)
מאת: קובי פורטל | 18.09.16 | 00:51
זעזוע בתענכים. התבוסה הכואבת לקריית אתא במחזור הפתיחה גררה תגובות חריפות של הצוות המקצועי שערך ישיבה דחופה והודיע לשניים כי הם משוחררים מהקבוצה. בגלבוע הודיעו כי בימים הקרובים שחקנים נוספים ישוחררו
רעידת אדמה כבר אחרי המחזור הראשון. ראשי המועדון של אסי גלבוע התכנסו הערב (מוצ"ש) בביתו של היו"ר, אוהד אפרים, ויחד עם הצוות המקצועי החליטו על שחרורם של שניים משחקני הסגל.
הראשון הוא הקשר שגיא סבג. האחרון, שיחק בגלבוע גם בעונה החולפת, ובמועדון החליטו להחתימו לעונה נוספת, אך לאחר תצוגת הנפל של הקבוצה ובעקבות גובה השכר אותו מרוויח סבג, קיבלו החלטה בגלבוע לשחרר את הקשר כדי שיוכלו לצרף שחקן אחר במקום.
השני הוא המגן מאור אושרי. כזכור, לאושרי ולאיתן טייב יש מערכת יחסים לא פשוטה. בזמן שהיה מאמן מגדל העמק, שיחרר טייב את אושרי שחתם אז כמגנה של הקבוצה. כעת, גם כמאמן גלבוע, האחרון לא מחזיק מהמגן מבחינה מקצועית. מגלבוע נמסר כי בימים הקרובים שני שחקנים נוספים יקבלו הודעת שחרור.
תגובות
+ הוסף תגובה