"מאוד מאוכזב ממגדל העמק. לא זורקים קפטן, סמל ובן אדם שירק דם בשביל המועדון"

פיליפ וולוקובסקי. מאוכזב (ארנון לוי) פיליפ וולוקובסקי. מאוכזב (ארנון לוי)
פיליפ וולוקובסקי, הבלם שיפגוש מחר את קבוצת נעוריו, יורה: "לא נלחמו עליי. בצעירי כפר כנא מצאתי בית חם עם מאמן מצוין שמאמין בי ואני רוצה להחזיר לו על המגרש"

פיליפ וולוקובסקי, בלמה של הפועל מגדל העמק ואחד מהסמלים הגדולים של המועדון יפגוש מחר (ו') שוב את חבריו לקבוצה, יענוד את סרט הקפטן וינעל את נעליו, רק הפעם מהצד השני, של היריבה.

לאחר שפוצץ המו"מ בינו ובין מגדל העמק, חתם הבלם בצעירי כפר כנא, וההגרלה זימנה מפגש סופר מסקרן מול קבוצתו לשעבר. "היו לי שנים יפות במגדל העמק", אמר וולוקובסקי והוסיף: "הייתי קפטן במשך 3 שנים, עליתי איתם ליגה, סיימתי בפלייאוף עליון ואני לא שוכח להם את זה, אך כרגע כל כולי בכפר כנא, מצאתי בית חם עם מאמן מצוין שמאמין בי ואני רוצה להחזיר לו על המגרש".

אתה כועס על מגדל העמק?
"לא כועס אך מאוד מאוד מאוכזב. בגלל 700 שקל בחודש לא זורקים קפטן, סמל ובנאדם שירק דם במגרש בשביל המועדון, אך אני יודע זה הכדורגל והוא אכזרי לפעמים. בכל אופן לא שומר טינה לאף אחד ואחרי המשחק מחר ארצה שמגדל העמק ינצחו עד סוף הסיבוב ויהיו בפלייאוף העליון כמו שהם מכוונים, אך מחר אני יעשה הכל בשביל שהנקודות יישארו בכפר כנא".

מרגיש שלא נלחמו עלייך?
"אם אני אומר לך שאני לא במגדל העמק בגלל 700 שקל בחודש כאשר תקציב הקבוצה הוא 700 אלף שכר שחקנים, אז אני שואל אותך אם זה נקרא שנלחמו עליי? אני לא רוצה להרחיב בנושא".

אתה תחזור לשחק במגדל העמק?
"אין לדעת מה יהיה בכדורגל, הכל פתוח. כרגע כל כולי בכפר כנא ומתרכז במטרות שלנו שזה להתבסס בליגה. יש לנו קבוצה יציבה שתלחם בכל משחק". בכל זאת, ידעת ימים יפים במגדל העמק.

מה ההרגשות שלך לקראת משחק שכזה?
"לפני 8 שנים היה מאמן במגדל העמק שלא החזיק ממני ולא רצה אותי בקבוצה אז עזבתי לכפר קרע ועליתי באותה שנה ליגה ושיחקתי מול מגדל העמק, ככה שזו לא פעם ראשונה. שנה אחרי הגיע רפי בוסקילה ורצה אותי מאוד בקבוצה שידעתי איתו שנים נפלאות וביחד עשינו שנים יפות במגדל העמק".

הבלם סיכם: "אני מאחל לכל חבריי לכדורגל שנה פוריה, שנה מלאה בהישגים וכמובן ללא פציעות מיותרות".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
בלוף
(מבין כדורגל: 12:25 16-09-2016)
סליחה אפשר לדעת למה עזבת אותם שנה שעברה בגלל כמה שקלים אז תפסיק עם השטויות תתרכז בכדורגל
2
הוא סמל של מגדל

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?