פוצץ משחק הגביע בין נחלת יהודה לבין שמשון תל אביב
אירוע חמור כבר במשחק הראשון. שחקני שמשון ברגע שמח יותר
מאת: מיכאל וייסרמן | 09.09.16 | 20:26
אירוע חמור במשחק התרחש במסגרת גביע המדינה. בדקה ה-90 כבשה שמשון את שער השיוויון לאחר שקשר נחלת יהודה, יניב סבג, שכב על הרצפה. שחקני המארחת זעמו והמשחק פוצץ
כבר בסיבוב הראשון של גביע המדינה נרשם אירוע חמור במשחק בין הפועל נחלת יהודה לבין שמשון תל אביב.
האירוע החל בדקה ה-90 כאשר כדור חופשי של שמשון פגע בראשו של קשר נחלת יהודה יניב סבג ונשכב על הרצפה. שחקני שמשון החליטו לא להוציא את הכדור ויצאו להתקפה שהסתיימה בשער שיוויון דרמטי שקבע 3:3.
שחקני נחלת יהודה זעמו על שחקני שמשון ובמקום התפתחה מהומה רבתית כאשר גם אוהדים מהקהל פרצו למגרש. שופט המשחק, רועי אברהמי, לא חיכה זמן רב והודיע על פיצוץ המשחק שהיה צפוי להיכנס להארכה. רק לאחר דקות ארוכות התפזרו שני הצדדים שצפויים לעמוד לדין משמעתי כבר בשבוע הקרוב.
"בושה וחרפה שאף אחד מאנשי שמשון לא מכבד את המשחק. השחקן שלנו יניב סבג קיבל כדור בראש וכתוצאה מכך קיבל סחרחורת. שמשון היו לא ספורטיביים לחלוטין" אמר אחד משחקני נחלת יהודה. שחקן שמשון, אורן דיין, שכבש את שער השיוויון אמר בסיום: "בדקה האחרונה היה לנו פאול והכדור פגע בראשו של יניב סבג שנפל על הרצפה. כל זה היה מאחורי ולא ראיתי שהוא על הרצפה. השחקן שלנו הגביה ואני נגחתי לשער וכבשתי את שער השיוויון. שחקני נחלת יהודה כעסו ובצדק אבל לצערי לא ראיתי את האירוע ולכן המשכתי לשחק. כאשר כבשתי ורצתי לחגוג נהייתה מהומה קטנה ביון השחקנים של שתי הקבוצות ופתאום נכנסו כמה ילדים אוהדי נחלת יהודה למגרש שזה לא בסדר. לא חששתי לרגע אבל שופט המשחק החליט לפוצץ את המשחק בגלל הכניסה שלהם. חשוב לי לומר שאני דואג לחברי יניב סבג ולשלומו ומאחל לו החלמה מהירה. חשוב לזכור שבריאות קודמת להכול וזה רק ספורט".
תגובות
+ הוסף תגובה