אבי איבגי: "ההכנה שלנו לעונה הזאת הייתה לקויה"
"אנחנו בדרך לעונה קשה". איבגי
מאת: מיכאל וייסרמן | 23.08.16 | 11:46
למרות הבעיות התקציביות, הניהוליות והעובדה שלא שיחקה אף משחק רשמי טרם המחזור הראשון, הצליחה הפועל פתח תקווה להשיג נקודה מול מכבי נתניה. מי שבלט במיוחד הוא השוער אבי איבגי
המשחק המרכזי של המחזור הראשון בליגה הלאומית תלה הרבה תקוות על הנייר, אבל על כר הדשא קיבלנו מפגש מאכזב. שתי הקבוצות הגיעו למשחק הזה עם לא מעט בעיות. נתניה התחילה את העונה עם מינוס 9 נקודות רצתה לפתוח עם ניצחון שיספק מעט חיוכים ותקוות, ואילו הפועל פתח תקווה מלאת הבעיות הניהוליות והתקציביות רצתה סוף סוף לעלות על הדשא במשחק רשמי.
נתניה שלטה במשחק ללא עוררין אבל נעצרה לחלוטין אצל שוער פתח תקווה אבי איבגי שהוכיח כבר במשחק הראשון שהוא יהיה העוגן של הקבוצה העונה.
"ההכנה שלנו לעונה הזאת הייתה לקויה בגלל כל בעיות מסביב", אמר איבגי. "זה היה המשחק הרשמי הראשון שלנו. שיחקנו רק שני משחקי אימון במחנה אימונים ככה שהשחקנים עוד לא מגובשים והתיקו הוא בכלל תוצאה טובה עבורנו".
איך אתם מסתדרים עם כל הבעיות מסביב?
"אנחנו בדרך לעונה קשה. כולם יודעים את הבעיות אבל יש במועדון הרבה אנשים טובים שרוצים לעזור ועושים את המקסימום. נמשיך לעבוד קשה ולהתחבר, יש לנו קבוצה חדשה שמורכבת מהרבה צעירים עם שילוב ותיקים ואנחנו הותיקים אמורים לעשות הכוונה בכדי שהבעיות מחוץ למגרש לא ישפיעו על המגרש והמטרה שלנו זה להישאר בליגה".
לפחות מבחינתך מדובר במשחק מצוין בו לא ספגת.
"נכון. הרגשתי טוב במשחק הזה ובסך הכול באתי לעשות את העבודה שלי. כמובן שאני לא סופג, אני מרוצה אבל מגיע קרדיט לכל מערכי הקבוצה שעבדו ועזרו במשחק".
תגובות
+ הוסף תגובה