תושבי נצרת עילית למען יהודה ז'אנו

יהודה ז'אנו. ישאר בקבוצה? (ארנון לוי) יהודה ז'אנו. ישאר בקבוצה? (ארנון לוי)
מסע חסר תקדים ברשתות החברתיות התחיל אמש עם פוסט של אחד האוהדים שעד מהרה גרר מאות תגובות למען השארתו של השחקן

יהודה ז'אנו, שחקן הבית של הפועל נצרת עילית מהליגה הלאומית ב-10 השנים האחרונות, צפוי לסיים את דרכו במועדון. בימים האחרונים קיבל ז'אנו הודעה מהצוות המקצועי כי הוא לא נמצא בתוכניות והוא רשאי למצוא קבוצה אחרת שתקלוט אותו.

ז'אנו הספיק כבר להתאמן אימון אחד במדי הפועל הרצליה מליגה א' ואף הפועל מגדל העמק הביעה רצון לצרף אותו לסגל. כשהיה נדמה שהשחקן אכן בדרך החוצה, אתמול (ב') החל מסע חסר תקדים ברשתות החברתיות להשארתו של השחקן בקבוצה.

אחד האוהדים, ראובן ברטפלד שמו, פירסם סטטוס בחשבון הפייסבוק שלו שעד מהרה גרף עשרות שיתופים ומאות תגובות. "ערב טוב לכל חבריי! השבוע נודע שהצוות המקצועי והנהלת הפועל נצרת עילית החליטו לשחרר את שחקן הבית יהודה ז'אנו יליד העיר שהתחיל את דרכו לפני שנים בקבוצת הילדים והמשיך לשחק בבוגרים עד היום, אביו ודודו שחקני עבר מותיקי העיר. לכל חובבי הספורט בעיר בושה שמאליצים שחקן בית תושב העיר לעזוב קבוצה ובמקומו מביאים שחקן חוץ!!! אני אוהד הקבוצה ומתבייש על מה שנעשה ליהודה ז'אנו".

גם נתנאל טוויטו, שהיה אחד מהמועמדים לראשות העיר בבחירות האחרונות, הביע את דעתו בעניין: "אני קורא להחזיר את "הנשמה" לקבוצה! יהודה ז'אנו אנחנו איתך! אין כאן עניין של פוליטיקה, יש כאן החלטה שמקוממת כל אוהד אשר לבש אי פעם את החולצה האדומה. מודה באשמה, אינני מבין גדול בכדורגל וגם לא מתיימר להיות טקטיקן גדול, אבל כאוהד ותושב שאכפת לו, ראיתי את הברק בעיניים שמכריע משחקים רבים. אותו ברק שיוצא מבסיס הנשמה של השחקן ומגבש את הקבוצה לכדי ניצחונות מפוארים. את הברק הזה מובילים קודם כל השחקנים שגדלו בעיר ובמועדון, שחקנים שמגיעים למגרש עם ברק בעיניים וגאווה גדולה להניף את דגל הפועל נצרת עילית, שחקנים כמו יהודה שנלחם כמו אריה שנים רבות למען הקבוצה ועכשיו "נבעט החוצה". מכאן אני פונה לכל האוהדים והתושבים לקרוא ליו"ר ולמנכ"ל גיל ברעם לצד הנהלת העיר לחזור בהם מההחלטה לתת לצעירים המוכשרים אפשרות להתפתח ולתרום לעיר ולקבוצה!".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
בוסקילה הביתה
(נצרתי: 17:43 16-08-2016)
לא רוצים אותך בנצרת לך למגדל העמק ביגללך זאנו לא בקבוצה זאנו יחזור לקבוצה אתה עוד כמה מחזורים עף הביתה מאמן צורה אין לך לך למגדל גם שם לא רוצים אותך זאנו אתה המלך
2
שמעון הדרי לך הביתה עכשיו
(אוהד נצרת מושבע: 20:15 16-08-2016)
בתור אוהד מושבע של נצרת עילית אני אומר לכם שראש הנחש זה גיל ברעם ושמעון הדרי מאמן אפס בושה שזרקו אותו מכל מקום שהוא הלך. זה נטו לא מקצועי הכל מכור מכל שחקני הבית דווקא יהודה לא מתאים ממש מעניין. לא מקצועי. רפי בוסקילה טוב הבעיה שהוא לא מחליט כלום.
3
יהודה גאנו המלך
(גוטמן: 21:02 16-08-2016)
הוכחה נוספת שצמד המאמנים לא ראויים לאמן את הפועל נצרת עילית קבוצה שטובעת בחובות כבדים לא יכולה להרשות לעצמה להעסיק שני מאמנים
4
ברעם להחזיק שתיי מאמנים
(נצרת אדומה: 23:16 16-08-2016)
זה בסדר להחזיק את הדרי והליצן הקטן בוסקילה ולוותר על הנשמה של הקבוצה לא יעזור כלום זאנו יהיה בקבוצה לא נבוא לעודד קבוצה של זרים השנה ליגה א ואז תיתפרקו
5
נצרת עילית
(מוריס: 09:37 17-08-2016)
גיל שמעון ורפי הרבה בהצלחה בעונה הקרובה. כל אלה שמנבלים את הפה אלה ילדים שלא עשו כלום בחיים שלהם. בזכותכם אנחנו בליגה הלאומית. ישר כח.
6
מוריס החמוד
(אוהד מושבע: 11:14 17-08-2016)
אולי זה גיל או רפי או הדרי כתבו את התגובה הזאת ולא מוריס. להזכירך חמוד יהודה גאנו השאיר אותם בליגה ולא אף אחד אחר לא הדרי ולא רפי. אנחנו האוהדים נשבעים שאם יהודה גאנו לא נשאר אנחנו לא נבוא נקודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?