אלירן סיימון חתם בהפועל ראשון לציון

קידן וסיימון במעמד החתימה (חן קלדרון) קידן וסיימון במעמד החתימה (חן קלדרון)
פרסום ראשון: לאחר הסאגה בינו לבין הפועל כפר סבא הבלם חתם באמצעות סוכנו, אדם קידן, בקבוצתו החדשה וישחק במדים הכתומים בעונה הקרובה

יוצא לדרך חדשה? כנראה שכן. אלירן סיימון, בלמה של הפועל כפר סבא בעונה האחרונה, חתם היום (א') באמצעות סוכנו, אדם קידן, בהפועל ראשון לציון מהליגה הלאומית.

סיימון היה מעורב בחודשים האחרונים בסאגה לא כל כך נעימה בינו לבין הפועל כפר סבא. כזכור, הקשר תבע את המועדון על סך 411 אלף שקלים בטענה של הפרת חוזה, פיטורים שלא כדין והוצאת דיבה לאחר שקיבל את הודעת השחרור מהנהלת הקבוצה.

הבלם היה שחקן משמעותי בסגל של הירוקים ובעונה שעברה שותף ב-29 משחקים במדי כפר סבא בכל המסגרות. את המשחק האחרון שלו במדי הקבוצה שיחק בסוף חודש מרץ מול הפועל תל אביב, למעשה אותו משחק שהחל את הפרשה בינו לבין המועדון.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
שחקן מצוין אופי חרא
(הענק הירוק: 14:33 19-06-2016)
שחקן מעולה ווינר ופאוליסט .יעזור לראשון במשחקי הצמרת .יכול לסחוב לבד את הקבוצה .אבל פרחח ועבריין לא קטן .
2
בטוח שיתבע אותה שוב.נותן לו חודש מקסימום להחזיק מעמד
3
אחרי שזרקו אותך מכפר סבא ....איך תתקדם
4
לא היה פקטור משמעותי. לא יודע להחזיק כדור. לא למסור בצורה מדוייקת ובטח לא זריז ומהיר בשביל לרדוף אחרי חלוצים וקשרים התקפיים. היה חור רציני בקדמת ההגנה!
5
שחקן מצוין
(רחובותי: 05:24 20-06-2016)
אלירן סיימון שחקן מצוין לליגה הלאומית ודי טוב לליגת העל. שחקן נשמה- מה שגרם לתקרית בכפר סבא. בסך הכל הפסד לכפר סבא ורווח לראשון לציון.
6
שחקן גרוע איטי וחלש
(אפי: 11:34 20-06-2016)
עם אופי של עבריין... מסכנים ראשון

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?