מכוונים גבוה. שחקני כרמיאל (פייסבוק)
מאת: מיכאל וייסרמן | 27.05.16 | 10:31
לאחר עונה לא פשוטה בשנה שעברה הפעם מציגה כרמיאל את אחד הסגלים האיכותיים ביותר בליגה. במועדון רוצים להגיע הכי גבוה שאפשר. דני שושן: "מוכן לאתגר שעומד בפניי"
אחד המהפכים של העונה בליגת החופים שצפויה להיפתח במהלך חודש יוני שייך קבוצת הפועל כרמיאל. בעונה שעברה הייתה כרמיאל הקבוצה החלשה בליגה והעונה החליטה לבצע מהפכה כאשר המטרה היא לא פחות מפיינל פור.
הבעלים, נתנאל הררי, החליט להכניס את היד עמוק בכיס ובנה את אחד הסגלים הטובים בליגה. הררי החליט למנות את השוער, דני שושן, למאמן הקבוצה כאשר לצדו יעבוד פיני אברהם. שושן ואברהם החליטו לבנות סגל ישראלי ללא אף זר, אבל בקבוצה מצהירים כי אם הקבוצה תגיע לשלבים המכריעים ידונו לגבי צירוף של אחד כזה.
מבחינת הסגל במועדון השאירו רק את רותם שמול שהיה חלק מהסגל גם בעונה שעברה. לשמול הצטרפו שחקני שדה כמו נתנאל לוי, דודו צקה, עדי מרציאנו, משה עמר, יקיר שינה והרכש המשמעותי ביותר החלוץ קובי בדש. בעמדת השוער יהיו אלה אופיר בקר וברק אברג'יל.
שושן: "בנינו קבוצה איכותית עם שחקנים מצוינים שעשו הרבה בליגת החופים וללא ספק יש לנו מטרה להגיע לפיינל פור ואף גבוה מכך. אומנם קיבלנו בית סופר קשה אבל אנחנו מאמינים בבנייה שלנו. אני מאמין שאם אצליח להעביר את הדרך שלי לשחקנים נגיע הכי רחוק בטורניר הזה".
כבר במחזור הראשון תפתח כרמיאל במשחק המרכזי כאשר תשחק מול נתניה. שושן: "מדובר במשחק הכי קשה שיכולנו לקבל. כל העניין סביב המפגש של בדש מול בני לם ובכלל נתניה קבוצה מצוינת ולם הוא אחד המאמנים הטובים ביותר כך שכבר במחזור הראשון נראה את ההכנה שלנו".
תגובות
+ הוסף תגובה