דורון גלנט מקבל את פניו בשדה התעופה (דף פייסבוק הפועל פ"ת)
מאת: גייל מיכאלי | 11.01.16 | 23:46
הבעלים של הפועל פ"ת, דורון גלנט, הנחית במלאבס את קפטן קבוצת המילואים של ארסנל בעבר, דניאל בואטנג. אם ירשים יוחתם בקבוצה ויחזק את החלק ההגנתי
לפני שעה קלה נחת בארץ דניאל בואטנג, קפטן קבוצת המילואים של ארסנל בעבר, במטרה לחזק את החלק ההגנתי של הפועל פ"ת.
השחקן הגיע לקבוצה מאם המושבות בזכות קשריו הענפים של הבעלים דורון גלנט, ובשלב הראשוני ייבחן בקבוצה. במידה וירשים, השחקן יוחתם באופן מידי ולמעשה יהווה החתמה מרשימה ומשמעותית עבור המאמן מנחם קורצקי.
השחקן בן ה-23, גדל במחלקת הנוער של הקבוצה האנגלית ושימש כקפטן במדי קבוצת המילואים של ארסנל בין השנים 2010-2014. במהלך השנים, השחקן הושאל שלוש פעמים לקבוצות סווינדון טאון, אוקספורד יונייטד והיברניין ובראשית העונה עבר לשחק בליגה השנייה בשבדיה.

השחקן הצעיר מיעט לשחק בקבוצות השונות, וסביר להניח שזו גם הסיבה בגללה פ"ת מעדיפה לבחון אותו במועדון ולא לעשות מהלך פזיז.
בהפועל פ"ת מקווים שבואטנג ירשים וימלא את המשבצת החסרה בחלק האחורי, לאחר פציעתו של גל בראל.
תגובות
+ הוסף תגובה