דימונה מריחה את ליגה א'

כחילה. העלה את הרף כחילה. העלה את הרף
לאחר שישה ניצחונות בשישה משחקים, מועדון ספורט דימונה ואוהדי הקבוצה כבר מתחילים לפנטז על ליגה גבוהה יותר. כחילה: "הליגה עוד ארוכה אבל אין ספק ששינינו את המחשבה בעיר". היעד הבא - מכבי באר שבע

במהלך השנים האחרונות קבוצת הכדורגל של מועדון ספורט דימונה הייתה סוג של קבוצת 'פרווה' כאש התמקמה במרכז הטבלה בליגה ב', והשחקנים ששיחקו בה ידעו כי המטרה היא להעביר עוד עונה ולהשאר בליגה.

במהלך הקיץ האחרון החליט ראש העיר, בני ביטון, יחד עם ראשי מחלקת הספורט כי הגיע הזמן לשינוי במגמה. קברניטי העיר החליטו למנות את אהוד כחילה למאמן הקבוצה ויצאו בהצהרה: "רוצים להיות בליגה א'".

כחילה, שנחשב לאחד המאמנים הטובים בליגות הנמוכות ואחת הדמויות האיכותיות, נענה לפנייה וכפי שזה נראה לאחר שישה מחזורים, דימונה בדרך הנכונה.

"בפגישה הראשונה שלנו הסברתי להם כי אני מגיע רק אם בונים כאן קבוצה שיהיה לה אתגר לסיים כמה שיותר גבוה ולנסות ולעלות ליגה" אמר כחילה והוסיף: "הדבר הראשון שעשינו בעזרת ראשי מחלקת הספורט וראש העיריה זה לשנות את התפיסה. עד היום היו רגילים להתאמן כאן בין 2-3 אימונים בשבוע והיום מתאמנים כאן ארבע פעמים ובצורה הרצינית ביותר".

הרבה אנשים טוענים כי העונה מדובר בדימונה ועוד 15.
"אני לא חושב ככה ואני גם לא אסיק מסקנות לאחר המחזור השישי. מועדון ספורט באר שבע, יניב חולון, גבעת זאת או שגב שלום אלו קבוצות שיילחמו איתנו בצמרת. אין ספק שבנינו קבוצה טובה שהחלק האיכותי שלה זה חדר ההלבשה הבריא. אנחנו מתבססים על שחקנים צעירים ומקומיים עם שילוב של מספר שחקנים ותיקים שהבאנו מבאר שבע".

יש רצון להביא עוד שחקנים?
"אני בתור מאמן תמיד רוצה עוד ותמיד רוצה לשנות ולשפר אבל נתקדם במהלך העונה ונחליט. אני חייב לציין ולהודות שאני מקבל את כל התמיכה והעזרה היום יומית מכל האנשים גם במחלקת הספורט וגם ראש הערייה".

מילה על הקהל.
"הדבר הכי חשוב שעשינו זה שאנחנו מתחילים להחזיר את הקהל של דימונה למגרשים. היו פה פעם שחקנים בכירים והקהל היה מגיע בהמוניו, זה נעלם בשנים האחרונות אבל העונה זה חוזר על עצמו. במשחקים האחרונים היו בין 700-100 אוהדים ואם נמשיך להצליח יגיעו עוד ועוד".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
כחילה בהצלחה
(אור: 17:10 19-11-2015)
אהוד הקבוצה בדרך הנכונה דימונה מעל כול הליגה הקבוצה משחקת כדור רגל חיובי צריך רק לעבוד על הכושר בהצלחה לך ולכול העיר דימונה נתראה בליגה א.
2
כחילה דימונה על המפה
(אלי: 17:15 19-11-2015)
כחילה אפשר לעשות את זה היריבה של דימונה על העליה היא רק דימונה בהצלחה
3
למה הטבלה לא מעודכנת
(איתי: 11:07 20-11-2015)
4
כחילה
(כחילה: 15:35 20-11-2015)
מאמן חסר מושג,קיבל תקציב שיא גם בנתיבות ופישל.גם השנה לא יעלה ולא בגלל השחקנים,רק בגללו!!!
5
רחובות
(מימון אסולין: 17:38 20-11-2015)
ממשיך להיות אהד הפועל דימונה ואוהב את העיר דימונה, מכול מקום שאהיה. חשוב שתהיה גם מחלקת נוער איכותית וחזקה, תחזרו לימים הטובים שהיינו בליגה השניה. ב ה צ ל ח ה !!!

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?